Dăncilă despre Toader: Sunt convinsă că va da toate explicaţiile necesare

Premierul Viorica Dăncilă s-a declarat convinsă că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va da toate explicaţiile necesare cu prilejul discuţiilor de săptămâna viitoare legate de remanierea miniştrilor cabinetului.

„Domnul Tudorel Toader sunt convinsă că va da toate explicaţiile necesare şi nu văd oportun să vorbesc eu în locul domnului ministru Tudorel Toader. (…) În momentul în care o să propunem remanierea unor miniştri, trebuie să venim şi cu soluţii pentru acele ministere. Încă nu am definitivat acest lucru”, a declarat vineri Viorica Dăncilă la Târgul Indagra.

Premierul a arătat că a făcut această evaluare din punct de vedere al activităţii, din punct de vedere al îndeplinirii Programului de guvernare.

„Nu am să fac o evaluare a miniştrilor acum. Lucrurile pe care am să le aduc în faţa Comitetului Executiv Naţional nu vor face referire la nume. Voi face o analiză, de fapt am terminat-o,  legată de activitatea şi îndeplinirea Programului de guvernare. Pentru mine este important ca Programul de guvernare cu care am venit în faţa românilor să devină realitate, iar evaluarea mea nu va fi referitoare la un nume sau la altul din Guvern, ci la ceea ce a realizat”, a mai spus premierul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare