ULTIMA ORĂ / Ministrul Muncii: PSD mai bine pleacă de la guvernare decât să scadă pensiile – Exista bani de majorarea pensiilor, aşa cum am spus în Programul de Guvernare

Partidul Social Democrat mai bine pleacă de la guvernare decât să scadă pensiile, iar declaraţiile „apocaliptice” pe marginea scăderii pensiilor sunt unele iresponsabile şi lipsite de respect faţă de pensionari, a declarat duminică ministrul Muncii, deputat Marius Budăi.

  • El a dat asigurări că sunt bani de pensii şi a condamnat „declaraţiile iresponsabile” făcute de unii politicieni conform cărora pensiile ar scădea sau nu sunt bani pentru acestea.

„Exista bani de majorarea pensiilor, aşa cum am spus în Programul de Guvernare. Mai mult decât atât, exista bani pentru plata actuală a pensiilor.

Să ne aducem aminte că pe parcursul anului trecut au fost aceleaşi declaraţii apocaliptice, iresponsabile şi lipsite de respect faţă de pensionari, deoarece induc o grijă în plus pensionarilor. (…) PSD mai bine pleacă de la guvernare decât să facă asta (n.r. – să scadă pensiile). Niciodată PSD nu va scădea pensiile – acesta este mesajul PSD. Niciodată cât vom fi la guvernare nu vom scadea pensiile”, a declarat Marius Budăi la Romania TV.

Potrivit ministrului, nicio pensie nu va scădea prin implementarea noii legi a pensiilor, „aceasta fiind scris în lege”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare