Senatorul Diana Şoşoacă, atac dur la Ciucă, în contextul rachetei căzute în Polonia: Abţineţi-vă sau tăceţi; să nu îndrăzniţi să ne aruncaţi într-un război care nu ne aparţine, să ne băgaţi în războaiele altora

Senatorul Diana Şoşoacă a lansat un atac extrem de dur, pe Facebook, la adresa premierului Ciucă, ca urmare a postărilor sale pe reţelele de socializare în contextul rachetei căzute pe teritoriul Poloniei care a ucis doi oameni, acuzând graba cu care acesta şi-a anunţat susţinerea pentru Polonia, fără a aştepta verificarea informaţiilor, şi acuzând Rusia.

„DOMNULE CIUCĂ, PRIM-MINISTRU SAU CE FUNCȚIE VĂ MAI DAU ĂȘTIA PT SERVICII FĂCUTE STRAINILOR, EU ZIC SA ÎNCEPEȚI SĂ VĂ PREGĂTIȚI, ABSOLVIND, IN PRIMUL RÂND, O ȘCOALĂ, FĂRĂ SĂ PLAGIATI!

Se pare ca „servitorul ” pe care l-ati pus sa scrie prostiile astea pe facebook, iar daca sunteti cu adevarat dvs,stergeti-va contul, ca va arătați nonvaloarea, lipsa de pregatire militara, politica, iar dpdv diolomatic ne aruncati intr-un razboi care nu ne apartine, deci, „servitorul ” analfabet functional (daca sunteti dvs, asta e, asumati-va) a denotat stupiditate, lipsa de informatii si lipsa de diplomatie.

Stiti, in pozitia pe care o ocupați, de cele mai multe ori si mai ales in aceste cazuri, este cel mai bine sa va abtineti, sa taceti, cam ce ar trebui sa faceti mai tot timpul, ca atunci cand vorbiti va cam înecați si beti multa apă, si s-ar putea sa ne inecati pe toti cu incultura aferenta ce va caracterizeaza. Aaa, am uitat, dvs nu prea stiti cum e cu pozitiile, ca n-ati iesit din „GHIOCELUL” in fața angajatorului dvs, de peste ocean.

Dar ce sa vezi, pana si Pentagonul, anunță ca nu poate afirma ca au fost rușii. Stiti, deunăzi, sefii dvs cereau Pace! Dar la cat de greu va îndreptați șalele din pozitia asta aplecata de ani de zile, ați rămas in urmă!

In aceste situatii, e bine ca serviciile sa va aduca mapa pe masa cu toate informațiile, pt ca altfel puteti arunca o bomba cu efect întârziat in care implicati o Europa întreaga si chiar pe NATO in persoana. Si tot noi, românii platim.

In astfel de situatii, nu te apuci niciodată, ghiocelule, sa te dai in stamba pe facebook, ca esti ditai prim-ministrul României, ci astepti sa vezi ce iti spun toti sfatuitorii tai „dăstepti” si apoi face Guvernul un comunicat de presa. Nu te apuci tu asa, noptambul, să dai pe goarna toate prostiile pe care le-ai vazut la Latrina cnnoapte, unde iti prezinta astia jocuri video pe post de știri adevărate!

Domnu’ gheneral! Hai ca se vede ca n-ai stofa de militar, iar de premier nici atat. Cel putin nu de premierul unei tari. Poti fi cel mult premier la PLAGIATE. Acolo este singurul domeniu in care te pricepi. Da-te la o parte, lasa locul ala unui om care se pricepe si intelege cum merg treburile si care sta demn in fata tuturor. Daca ai fi avut minte, ti-ai fi lasat macar o cale diplomatica deschisa cu vecinii de le Est, ca poate asa intelegeai de ce șefii tai de peste ocean si-au lasat zeci de cai deschise cu ei, intalnindu-se săptămânal. Tu nu intelegi, ca n-ai cum, nu te duce, asta e, ca politica se face cu inteligenta si intelepciune si uneori batand cu pumnul in masa.

E clar ca ne bagi in bucluc!

Da-te si lasa-ma pe mine sa iti dau niscaiva lectii, nu de alta, dar ne faci de râs, omule! Faci haina militara de râs și nația româna nu merită asta!

SITUATIA INTREAGA IN CARE NE-AI PUS RECOMANDA: „S.O.S. ROMÂNIA”!”, scrie senatorul Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare