Starea micuței Ecaterina. Părintele Vasile Ioana a spovedit-o și a împărtășit-o: Imediat pulsul i s-a dus la 133, apoi la 118, apoi la 107 și în final la 98. Am văzut cum a lucrat împărtășania în trupușorul ei

Părintele Vasile Ioana a vorbit despre starea de sănătate a Ecaterinei, fetița preotului Nicolae Dima de la Biserica Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi. Acesta a mărturisit că a spovedit-o și împărtășit-o pe Ecaterina, iar pulsul micuței a scăzut imediat după aceea, scrie r3media.ro.

„Părintele Nicolae a plecat în Germania cu mari așteptări. Vindecarea e un proces foarte greu.

Acolo, medicii nu l-au mai menajat, acolo nu mai e nimeni să se poarte cu el ca prieten, ca frate. Acolo i-au spus, „facem recuperare, dar nu vă putem da nicio speranță. Vom vedea!“.

Eu am spovedit-o pe Ecaterina, am văzut-o, am binecuvântat-o, am văzut că e este conștientă într-un anumit fel, dar nu se poate exprima, am împărtășit-o și avea pulsul 138. Când i-am dat Trupul și Sângele Domnului și i-am făcut rugăciunea și am pus mâna pe capul ei, imediat pulsul s-a dus la 133, apoi la 118, apoi la 107 și în final la 98. Am văzut cum a lucrat împărtășania în trupușorul ei, pe aparat, cum a coborât pulsul și s-a liniștit copila când am împărtășit-o.

Am vorbit, i-am pus mâna pe frunte și i-am spus că suntem cu ea, dar nu comunică. Aparatele ne-au arătat că a primit Trupul și Sângele Domnului și că s-a liniștit, dar încă nu comunică. Pentru că e așa de greu, părintele așteaptă ca ea să fie conștientă cât mai repede și trezirea aceasta pe care o așteptăm toți nu se petrece. E foarte greu pentru dânsul.

Avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră și am să vă rog, după sărbători, să ținem post și lunea. Rămâneți în rugăciune cu durere, în rugăciune puternică. Medicii i-au spus lucrurile mai direct decât aici în România și îi e greu să o vadă așa pe fetița lui. Dumnezeu să vă binecuvânteze“, a spus părintele Vasile Ioana.

„Orice sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă. Știm că vine din inimă”, a spus Părintele Nicolae Dima.

„Vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea, pentru toată rugăciunea din ultimele săptămâni. Acum vă rog să ne ajutați să o trezim pe Ecaterina din comă și să ducem vindecarea ei până la capăt – tot cu rugăciune, bineînțeles! O să fie un drum lung, dar mergem pe el împreună, cu credință în Dumnezeu”, a mai transmis tatăl Ecaterinei.

RO23INGB0000999913157577 (Lei)
RO20INGB0000999911593506 (Euro)
Banca: INGB CENTRALA
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU
Titular conturi: Nicolae Dima

Pentru sponsorizări prin firmă și alte detalii: impreunapentruecaterina@gmail.com

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare