Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Nu vom fi primiţi în Schengen până nu vom ceda Occidentului absolut tot ce mai avem; am devenit un „exemplu” de cedare a suveranităţii naţionale

Deputatul PSD Daniel Ghiţă spune, pe Facebook, că România nu va fi acceptată în Schengen până nu va renunţa la absolut tot ce mai are ca bogăţii naturale.

„Moldova nu vrea UNIREA cu România, dar vor in UE! Pomenile României au fost bune? Am dat lemne, energie,gaze, petrol, etc Moldovei, în timp ce nouă ne mor seniorii de frig în case!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6351687528187191&id=679218552100812

Pomenile UE sunt scumpe, fraților!

Luați exemplu cum a cedat România toate resursele si suveranitatea să intre în UE! Nu suntem acceptați în Schengen până nu cedăm TOT! Pădurile si gazele din Marea Neagră!

Unde este evoluția ? Suntem cea mai săracă țară din UE! România a ajuns o colonie a Occidentului! Ce mai căutați la București, dacă nu dorți Unirea cu România ? Pomenile , arme, sprijin militar ?”, scrie Daniel Ghiţă.

Într-o altă postare, el spune: „Resursele României sunt date gratis Austriei. Toate resursele sunt ale românilor! Copiii României merg flămânzi la culcare. Oare în Austria este la fel, domnule Klaus Iohannis? Nu sunt bani pentru alocații, nici pentru educație. Președintele are bani foar pentru Moldova si Ucraina! Așa trăiesc 70% din copiii României! Când mărim alocațiile copiilor la 500 Lei/copil ? Când? Marș, mă!”.

 

Referindu-se la situaţia refugiaţilor ucraineni care se plimbă în România cu bolizi de lux, Ghiţă îl întreabă pe Bode: „Domnule Bode, ne comunicați si nouă dacă aveți cunoștință de infracțiuni grave ale refugiaților ucrainieni pe teritoriul Românei?

De ce nu scrie presa din România nimic despre infracțiunile ucrainienilor comise pe teritoriul României ? Vorbim de trafic de arme , carne vie, droguri, țigări, crima de la Brăila, etc

Accidente băuți la volan, agresivi în trafic. Au asigurări la bolizii de lux pe teritoriul României ? Dacă este daună,cine plătește ?

Germania și alte state europene se confruntă cu aceste probleme, deja. Există si articole în presă. Traficul de arme fiind marea problemă. În România nimic ? Niciun dosar ?

Să înțeleg ca au voie, orice, pentru că au statusul de “ refugiat”?

M-am săturat de propagandă mincinoasă si manipulare în masă.

De ce nu este Politia de frontieră pe canalul Bâstroie ? Armata si Poliția de frontieră trebuie să facă controale. Poate prin grânele otrăvite, sunt si arme droguri, copii orfani ? De ce acestea nu sunt controlate si au prioritate in fata mărfurilor românești ?

In numele războiului permitem orice? Ucraina nu este în EU, iar grânele otrăvite nu corespund cu cerințelor EU. Ați făcut verificarea actelor ? Pe români îi controlați la sânge, aceștia de ce au voie sa treacă cu tonaje peste limită, punând in pericol viața românilor pe străzi.

Primesc sesizări: oamenii se plâng că deja se folosește un mit : “Poporul ales ucrainean”, iar noi trebuie să tăcem că “ mor oameni în Ucraina “!

Înțeleg, sunteți ocupat cu victima de la Arad, care a sărit in aer. Nihil Sine Deo!”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare