Beatrice Tudor despre OUG 114/2018: Deranjează pe cineva că noi gândim românește?

Deputata PSD, Beatrice Tudor, a afirmat luni că explicaţiile premierului Viorica Dăncilă date în plenul Camerei Deputaţilor pe marginea OUG 114 sunt unele foarte bune, şi a subliniat că principalii beneficiari ai acestei ordonanţe sunt cetăţenii.

  • „Deranjează pe cineva că noi gândim românește? Foarte bune explicațiile date de Viorica Dăncilă cu privire la ”ordonanța lăcomiei”. Premierul României a explicat că, prin acest act normativ, miliarde de euro vor ajunge în anii următori în bugetul de stat pentru a face autostrăzi, spitale și școli. Cetățenii sunt principalii beneficiari ai acestei ordonanțe”, a scrie pe Facebook Beatrice Tudor.

Potrivit deputatei PSD, „faptul că Opoziția încearcă să o blocheze cu orice preț spune multe nu despre actul normativ, ci despre interesele adevărate ale celor de la PNL, USR și PMP”.

„Din păcate, în Parlamentul României au ajuns personaje care și-ar tăia mâna pentru bănci, dar n-ar mișca un deget pentru românii săraci.

Camera Deputatilor Dancila                                                                         Mă bucur că Viorica Dăncilă a venit astăzi în fața parlamentarilor și a dat toate explicațiile necesare. Și mă bucur că i-a pus la punct pe toți acei deputați, cei care au atacat-o cu impertinență.

Nu trebuie să mai tolerăm nici minciuni, nici obrăznicii de la tribuna Parlamentului!”, a mai spus parlamentarul social-democrat.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare