Marius Lazăr, copreședinte Partidul Verde: O zi plină, alături de Lavinia Cosma, cu Verzii din Maramureș

Marius Lazăr, copreședinte Partidul Verde scrie pe Facebook că a avut o zi plină, alături de Lavinia Cosma, copreședintele formațiunii, cu Verzii din Maramureș
  • ”O zi plină, alături de Lavinia Cosma, copreședintă, cu Verzii din Maramureș. Felicitări Sanda Danci președinta organizației județene a Partidului Verde Verzii. Mulțumiri Ștefan Sarcă, Viceprimar Verde Baia Sprie pentru pasiunea ta de a dezvolta orașul și Satul Nou deSus.

Mai întâi, la Baia Sprie cu Viceprimarul Verde, Ștefan Sarcă și consilierul local Verde, Olimpiu Pop despre realizări în comunitate Sala de sport Piste de biciclete Parc modern, Drumuri, dar și despre dificultățile întâmpinate din cauza incompetenței autorităților centrale: halde de steril neecologizate, generatoare de poluare masivă, clădiri și terenuri degradate care cedate primăriei ar putea aduce beneficii comunității locale.

  • Apoi, întâlnire cu Verzii din Baia Mare și din Borșa trei consilieri verzi, Conferință de presă cu public. Mulțumesc numeroșilor tinerilor prezenți!”, s scris Marius Lazăr pe Facebook.
Seara, o emisiune despre ascensiunea Verzilor la Canal 7 Baia Mare.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare