Senatorul Diana Şoşoacă: România se confruntă cu probleme economice pentru că are o economie de colonie, în care profiturile sunt scoase din țară de multinaționalele străine care ocolesc plata taxelor și impozitelor, astfel că țara trăiește din împrumuturi; Datoria externă a României a depășit 50 la sută din PIB și se împrumută într-un ritm galopant și la dobânzi astronomice, iar banii dispar ca și cum nu ar fi fost, în timp ce cetățenii nu văd nici un folos de pe urma acestor bani împrumutați

Senatorul Diana Şoşoacă spune, într-un interviu acordat agenţiei de ştiri EuraAsia Daily (EADaily) şi publicat pe Facebook, că România se confruntă cu probleme economice pentru că „are o economie de colonie, în care profiturile sunt scoase din țară de multinaționalele străine care ocolesc plata taxelor și impozitelor, astfel că țara trăiește din împrumuturi”.

„Datoria externă a României a depășit 50 la sută din PIB și se împrumută într-un ritm galopant și la dobânzi astronomice, iar banii dispar ca și cum nu ar fi fost, în timp ce cetățenii nu văd nici un folos de pe urma acestor bani împrumutați. Este o economie de consum, dar de consum din import, pentru că în România nu se mai produce nimic, până și alimentele vin din import, în condițiile în care România era un mare producător în toate domeniile, iar din punct de vedere al produselor agro-alimentare excela. Colac peste pupăză, au mai venit și cerealele ucrainene, mai ieftine, dar nesănătoase, care, în loc să ajungă în Africa sau în Asia, așa cum se promisese, au fost desfăcute în România și au falimentat producătorii locali. Acestea sunt doar câteva aspect ale falimentului economic spre care România este direcționată cu bună știință de la Bruxelles pentru a fi doar o piață de desfacere și un izvor de mână ieftină de lucru care să susțină economiile occidentale, acolo unde românii se duc să muncească din lipsa perspectivelor de la ei de acasă. Între timp, în România sunt aduși muncitori imigranți din Asia cărora li se oferă condiții mai bune de lucru decât li se oferă românilor, pentru ca exodul românilor spre Occident să continue. Ca o dovadă a situației dramatice din punct de vedere social, în România este în desfășurare acum o grevă generală a profesorilor și învățătorilor, care vor să iasă și la proteste în stradă dacă nu le sunt îndeplinite solicitările foarte justificate de a nu mai fi tratați ca niște asistați social și de a li se acorda venituri decente, conforme cu pregătirea și responsabilitatea pe care o au”, spune Şoşoacă.
Ea critică şi aşa-zisul parteneriat strategic al României cu SUA.
„O astfel de poziție, de parteneriat, ar însemna egalitate în drepturi și obligații. În concepția SUA, România este o palmă de pământ pe care o folosește după bunul său plac, în funcție de interesele sale și în momentele interesante pentru ei. România nici măcar colonie nu este, pentru că o colonie are drepturi. Noi nici conducători români nu mai avem, ci tot felul de alogeni (…) Dacă am fi fost parteneri, atunci am fi intrat în SUA fără vize, am fi avut și noi baze militare în SUA, Ungaria nu și-ar mai fi permis să emită pretenții teritoriale fără fundament asupra Transilvaniei, nu am avea UDMR la guvernare (se știe foarte clar că după evrei, cel mai important lobby în SUA îl are Ungaria). Noi avem alogeni permiși și puși în fruntea țării ca pe vremea fanarioților, și ca ei vor sfârși. Cum să nu aibă România probleme economice, când nu mai avem economie? Ce mai producem noi? Ne-au dărâmat toate fabricile, uzinele, complexele energetice, ni le-au vândut la fiare vechi și ne-au făcut din independenți economic și energetic, sclavi și dependenți total de ei, doar în limitele permise de ei”, spune, printre altele, senatorul.
Întrebată cum evaluează situaţia politică actuală din România, Şoşoacă a răspuns: „Atmosfera politică din România este aparte, deși pe alocuri seamănă cu cea a unor state ex-comuniste din UE: pe de o parte, există o așa numită elită politică și financiară care este ruptă de realitate și de populație, pe de altă parte este marea masa a cetățenilor care s-au săturat de actuala clasă politică și care vrea o schimbare radicală. Altfel spus, în România există o clasă politică trădătoare care se rodează la putere mimând democrația și care se succedă prin diverse partide care sunt de fapt urmașele trădătorilor din Partidul Comunist Român care l-au omorât pe Ceaușescu, care au trădat țara întreagă și care s-au constituit într-o castă mafiotă, transmițându-și puterea din generație în generație, din tată în fiu și din mamă în fiică.

Mai mult, am ajuns să avem o clasă politică duală, o parte imensă formată din analfabeți funcțional și trădători și o alta din așa-zisa protipendadă intelectuală formată prin ONG-urile sorosiste care își bat joc de trecutul istoric elogios al României, de cultură, de tradiții, de credința creștină milenară și care vând România pas cu pas.
Paralel există națiunea română, care este majoritară, a ieșit din neștiință și manipulare și de abia așteaptă alegerile pentru a arata întregii clase politice trădătoare ce înseamnă o națiune trezită. Aceasta trezire a fost posibilă prin acțiunea câtorva persoane, printre care mă număr si eu, care am conștientizat pericolul și am început să conștientizăm națiunea română de pretutindeni. Partidul S.O.S România nu este un partid în adevăratul sens al cuvântului, ci o mișcare de trezire a conștiinței naționale, născându-se la cererea românilor. SOS este semnalul morse de ajutor care a salvat milioane de oameni de când a fost inventat, dar și un cuvânt neaoș românesc care înseamnă stâlpul de susținere al casei, om de încredere, pe care te poți baza (…)”, arată Diana Şoşoacă în interviul ce poate fi citit integral pe pagina sa de Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare