Liviu Dragnea, la mitingul de la Craiova: Iohannis trebuie să răspundă pentru casele furate

Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să răspundă pentru casele furate, a declarat vineri, la Craiova, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

  • „Să plece în Germania? Poate pleacă la Miami, Costa Rica. Fraţilor, dar numai destinaţii din acesta frumoase îi prevedeţi. Nu poate să rămână în ţară şi să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o? (…)

Trebuie să răspundă pentru casele furate şi el, şi ăia care îl acoperă”, a declarat Dragnea la mitingul PSD care a avut loc la Craiova.

El avut un mesaj pe această cale şi pentru oficialii de la Bruxelles „care nu au făcut nimic pentru România”.

Dragnea craiova„Am văzut în ultimele zile, în ultimele luni, oficiali de la Bruxelles care tot ceartă România, dar eu le pun o întrebare: Au ajutat ţara asta cu ceva? Ne ceartă pentru nimic, ne ceartă pentru ceva ce nu am făcut. Tot vorbesc despre aceste temeri. Dar de ce? (…)

Când vor pleca din nou legume şi fructe gustoase şi sănătoase în vest, ale noastre vor fi cumpărate primele. Şi asta ce credeţi că face? Produce bucurie celor de acolo sau supărare? Supărare, oameni buni.

Credeţi că sunt supăraţi că nu am fost de acord ca legea prin care se stabilea cum se exploatează gazele din Marea Neagră să lase în România nimic? Ce trebuia să facem noi? 45 de ani să ne uităm să vedem cum ies gazele din România şi se duc în vestul Europei şi noi să stăm tot la mâna ruşilor?”, a spus preşedintele PSD.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare