Ministrul Transporturilor: România are nevoie de autostrăzi, nu de circ

România are nevoie de autostrăzi, drumuri, de proiecte, de viziune, nu de circ, îmbrânceli și sloganuri, a afirmat sâmbătă ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

  • El a anunţat că sâmbătă a prezentat în cadrul conferinței județene organizate de PSD Iași, strategia prevazută în Programul de Guvernare al PSD, prin care va duce la bun sfârşit proiectele de infrastructură.

„Autostrada Unirii este prioritară pentru guvernarea PSD! 
Cred în mobilizare generală și vă promit că până pe 15 Mai, adică în mai puțin de o lună, CNAIR va anunţa compania care se va ocupa de completarea studiului de fezabilitate necesar execuţiei tronsonului Târgu Mureş-Târgu Neamţ. Mai mult! Tot până pe 15 Mai Comisia Națională de Prognoză va lansa licitaţia pentru selectarea ofertanților care vor participa la Parteneriatul Public Privat pentru contruirea secțiunii Târgu Neamț – Iași”, a precizat Răzvan Cuc pe Facebook.

De asemenea, a adăugat el, în jurul datei pe 30 iunie se va lansa licitația pentru execuția și proiectarea tronsonului Iași – Ungheni, inclusiv pentru executia podului de peste Prut. 

„Sunt proiectele pentru care lupt să simplificăm procedurile birocratice. Nu am timp să răspund jignirilor și piedicilor celor care au blocat ani la rând contractele și nu au dat drumul lucrărilor.
Îi las să comenteze! Iașiul are nevoie de o centura ocolitoare. Asta trebuie să înțeleagă și autoritățile locale. Guvernul PSD aloca bani pentru aceasta centura și vom lansa licitația de proiectare și execuție! Vom face asta in ciuda piedicilor puse de Primaria Iasi.
Nu mai dați autorizații în aliniamentul centurii! Este mesajul pe care l-am transmis astăzi Primarului Iașiului. Asta trebuie să înțeleagă și autoritățile locale”, a adăugat ministrul Transporturilor.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare