Senatorul Diana Şoşoacă, după decizia CCR privind pensiile speciale: Dle Ciolacu, cum e cu „mincinoasa ordinară”? Vă asumați mizeriile politice menite să mintă poporul român? Vă dați seama că acești călăi ai drepturilor omului sunt în stare de orice pentru a menține continuu sistemul corupt, hidra politică și actele trădării naţionale

Senatorul Diana Şoşoacă, președintele partidului SOS România, i-a dat o replică virulentă, pe Facebook, lui Marcel Ciolacu pentru legea pensiilor speciale întoarsă de CCR la Parlament, după scandalul din 26 iunie când a avut o dispută cu acesta, acuzând că abrogarea pensiilor speciale este o ”făcătură” care va fi respinsă de CCR, ceea ce s-a și întâmplat.

”Toată mizeria făcută de PSD, CIOLACU și SIMONIS, în plenul Camerelor reunite la ședință, unde nu au vrut să mă lase să vorbesc pentru a nu aduce la cunoștință publicului faptul că aceasta lege se vă întoarce în Parlament, în halul în care este făcută, acum se întoarce împotriva lor! Acum vedeți minciuna anularii pensiilor speciale, propagata pe mass-media în urma cu o lună și ceva, la comanda prim-ministrului Ciolacu! Deci, Dle Ciolacu,  cum e cu „MINCINOASA ORDINARĂ”???? Vă asumați mizeriile politice menite să minta poporul român? Vi s-a întors ca un bumerang! RUȘINE SĂ VĂ FIE, MISOGINILOR ȘI GROBIENILOR!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Senatorul spune că toate injuriile care i-au fost aduse atunci, fiind ”unicul senator care a luat atitudine și a arătat minciuna coaliției”, au avut ca scop ”să ascundă mizeria sub preș!”

”Ați încălcat drepturile omului pentru ca unicul adevăr să nu iasă la suprafață! Și ați avut și tupeul să adoptați a treia lege anti-Șoșoacă pentru ca adevărul să nu mai fie spus! Vă dați seama că acești călăi ai drepturilor omului sunt în stare de orice pentru a menține continuu sistemul corupt,  hidra politică și actele trădării?”, a adăugat aceasta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare