Anca Alexandrescu: În Vaslui, într-un proiect transfrontalier, s-au pus la bătaie 1,5 milioane de euro pentru a marca locul unde Ştefan cel Mare a câştigat bătălia cu turcii; au ridicat o construcţie de lemn care, pe 25 iulie, când judeţul a fost sub cod galben de furtuni, pur si simplu s-a prăbuşit

„Credeati ca s-a terminat cu baietii destepti din energie? Ei, da! O noua generatie a venit tiptil si pune mana incet dar sigur pe noile afaceri din energie. Ia sa vedeti azi cum Hidroelctrica, companie de stat unde toata lumea a dat buluc sa se aboneze pentru ca vindeau cel mai ieftin, a fost detronata de o companie micuta la prima vedere. Daca ne uitam insa cu atentie, constatam ca domnii acestia de pe la Cluj sunt foarte bine infipti caci ce sa vezi, chiar ei sunt fericitii castigatori ai parteneriatului cu americanii de la Nuscale pentru minireactoarele nucleare de la Doicesti. Partea frumoasa e ca energia ieftina pe care ei o vand au cumparat-o chiar de la Hidroelectrica! Muuuult mai ieftin si acum o vand pe piata la un pret mai mic decat vinde compania de stat!”, scrie pe Facebook jurnalista Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus.

„Pentru ca tot cauta Ciolacu sa aduca bani la buget eu ii spun ca ia de la cine nu trebuie! Azi ii aratam impreuna cu jurnalistul Alexandru Cautis un simplu caz de pagubire a bugetului la 2 MAI. Zeci de constructii ilegale pe domeniul Apelor romane pentru care statul nu incaseaza niciun leu! De ce sa ia de la ei? Ca si ei sunt bine plasati. Fosti angajati de prin primarie, apropiati ai primarului desigur de la PSD. Aspirant chiar la un fotoliu de senator.

Tot azi va arat si cum Romania are un angajat la stat pentru fiecare 3,2 angajati la privat. Suntem si noi la ceva pe primul loc pentru ca in SUA paritatea e de 6 la 1, iar in Germania 9,5 la 1. De asta serviciile publice la noi sunt atat de bine organizate si functionarii sunt asa amabili!

Aud azi ca Rafila a gasit solutii sa nu mai avem deficit de medici. Dupa ce s-a platit o consultanta grasa de vreo 21 de milioane de euro ca sa ne spuna OMS ce si cum trebuie sa facem, a venit solutia miraculoasa! Cica sa aducem medici si asistenti din tarile africane si asiatice daca nu reusim sa-I aducem pe ai nostril inapoi acasa.

Ca la noi la nimeni! In judetul Vaslui, intr-un proiect transfrontalier s-au pus la bataie 1,5 milioane de euro pentru a marca locul unde Stefan cel Mare a castigat batalia cu turcii. Si s-au apucat de treaba. Au ridicat o constructie de lemn care pe 25 iulie cand judetul a fost sub cod galben de fenomene meteo periculoase, pur si simplu s-a prabusit. Nu, nu radeti! Ca e de plans!

Aud ca azi s-a dus Corpul de control al ministrului la Posta Romana. Tare sunt curioasa care vor fi concluziile!

Iar domnul Fritz de la Timisoara, dupa ce am vazut ca plateste jurnalisti de pe la Bucuresti din bani publici ca sa scrie de bine, acum isi pune angajatii sa faca si rapoarte din presa locala cu articolele pozitive si negative si a si trimis lista pe mailurile redactiilor. Asa un fel de lista neagra la intimidare! Vom afla mai multe direct de la Timisoara!”, scrie jurnalista.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare