Alfred Simonis: „Nu-i o tragedie să dai 15.000 de euro la stat!”

Președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, s-a arătat deranjat de criticile aduse „măsurilor fiscale” propuse de Guvernul Ciolacu, scrie r3media.ro.

El a spus că „nu-i o tragedie” ca un om de afaceri să dea statului 15.000 de euro.

„Dacă doriți să vorbim de microintreprinderi, de exemplu, unde ai impozit de 1% până la 500.000 de euro, adică dacă ai o cifră de afaceri de 500.000 de euro plătești 5.000 de euro la stat, punct. Și îți mai și recuperezi și TVA-ul dacă ești în domeniul imobiliar”, a spus Alfred Simonis, miercuri seara, la Digi24.

„Personal, și este punctul meu de vedere, cred că o creștere la 2%, sau la 3%, adică la o cifră de afaceri de 500.000 de euro, nu-i o tragedie să dai 15.000 de euro. Asta e părerea mea. Familia mea are microintreprinderi, nu cred că ar fi o tragedie să plătească mai mult. E un paradis astăzi, iertați-mă”, a adăugat președintele interimar al Camerei Deputaților.

Poziția lui Simonis este cu atât mai revoltătoare cu cât PSD-istul este angajat la stat. Mai mult, conform CV-ului lui Simonis, toate pozițiile ocupate până acum au fost pe banii statului, cu o singură excepție.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare