Senatorul Diana Şoşoacă: Am fost amendată pentru opiniile mele, două televiziuni au fost sancţionate; Anca Alexandrescu mi-a zis că i s-a reproşat că mă lasă să-mi exprim opinia

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis faptul că alegerile de anul viitor vor face diferența. România se poate ridica dacă și numai dacă poporul va ieși la vot. De asemenea, președintele S.O.S. România a discutat la BZI LIVE despre obligațiile parlamentarilor, scrie bzi.ro.

„Domnul Rog nu a apărut întâmplător. Ne-am trezit cu Diana Șoșoacă amendată pentru opinii, de asemenea două televiziuni au fost amendate. Anca Alexandrescu mi-a zis că i s-a reproşat că mă lasă să-mi exprim opinia. E dreptul şi obligaţia mea conform Legii 96/2006 privind statutul senatorilor şi deputaţilor. Eu nu pot face ce spune CNA, eu nu pot face lucruri împotriva naţiunii mele. Îmi îndeplinesc mandatul cu bună credinţă. Deputaţii trebuie să dea transparență parlamentară. Deputaţii au obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe diverse probleme. Un senator sau deputat află enorm de multe informaţii, mai ales secrete de stat. Am acţionat în aşa fel încât să nu-mi fie distrusă România. Am imunitate parlamentară. Nu mă poţi acuza de nimic, de miniciună, de nimic. Nu ai dreptul ăsta. SRI trebuia să emită un mandat de arestare dacă eu spuneam ceva neadevărat sau care ar fi fost împotriva României. Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere pentru exprimarea opiniei politice în exercitarea mandatului. Pe durata exercitării mandatului, senatorii şi deputaţii sunt purtători ai autorităţii publice de stat. Un singur cuvânt adresat vă poate duce în închisoare”, a menționat Diana Șoșoacă.

Senatorul de Iași afirmă că este timpul pentru luptă. Diana Șoșoacă susține că adevărul trebuie să ajungă la oameni pentru a conștientiza că totul se realizează doar prin muncă asiduă, onoare, demnitate și respect.

„Orice faptă prin care se aduce atingere onoarei unui deputat sau senator se pedepseşte conform dispoziţiilor Codului penal. Vor avea toţi plângere penală. Aia care fac mizerii la Şcoala de Vară, care fac sex în Parlament nu l-au făcut de ruşine pe Toma, dar eu că am fost să salvez nişte copii am făcut de ruşine. Se pare că alegerile de anul viitor dacă vor mai fi se vor desfăşura sub cenzură. Este important cât mai avem aceste emisiuni să preluaţi înregistrările şi să le daţi pe toate căile. Să ajungă adevărul la oameni, iar voi din gură în gură învăţaţi-i pe cei de la ţară. Dacă vreţi să fiţi alături de mine în toată lupta aceasta veniţi în partidul S.O.S. România. Aici nu e de joacă, am dat afară puturoşi şi trădători că la mine nu e ros de os. Eu nu plătesc funcţiile, aici ai de muncă. Filialele noastre se duc în consilii locale la şedinţe şi se iau la trântă cu autorităţile care jecmănesc România. Unul nu stă în partidul meu să huzurească şi să aibă avantaje. Sunt sătulă de politruci care zâmbesc şi atât. Nicio campanie electorală, în fiecare zi e campanie. Putorile trebuie să plece, în politică e de muncă şi de schimbat. Trebuie schimbată întreaga clasă politică. E vremea luptei şi a muncii. Atât mai avem, altfel nu mai avem nicio şansă”, a conchis senatorul de Iași.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare