Simona Bucura Oprescu, întâlnire online cu omologul din Republica Moldova; ministrul român a oferit sprijin în vederea aderării la Uniunea Europeană

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunţă că a avut o întâlnire online cu omologul din Republica Moldova cu care a discutat despre colaborare în domeniul muncii şi protecţiei sociale, dar şi despre sprijin în vederea aderării la Uniunea Europeană, scrie news.ro.

Simona Bucura Oprescu anunţă pe Facebooc că a avut o primă întrevedere bilaterală, în format online, cu ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale din Republica Moldova, Alexei Buzu.

”L-am asigurat pe omologul din Republica Moldova de întreaga mea deschidere în ceea ce priveşte sprijinul în vederea aderării la Uniunea Europeană, inclusiv prin schimb de experienţă şi bune practici”, a transmis Ministrul Muncii.

Simona Bucura Oprescu a mai precizat că a convenit cu ministrul Alexei Buzu ca Inspecţia Muncii din România să continue să ofere training pentru inspectorii de muncă din Republica Moldova.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare