Oana Florea (deputat PSD) a uitat complet de când se află social-democraţii la guvernare

Momente stupefiante în direct la B1TV: invitată în studio la emisiunea ”Bună, România”, și chestionată asupra numărului uriaș de secretari de stat din guvernul actual, deputata PSD Oana Florea a încercat să se scuze spunînd că PSD a intrat la guvernare acum șase luni, scrie inpolitics.ro.

”Trebuie să ne uităm un pic în urmă, pentru că noi am intrat la guvernare acum șase luni”.

Confruntată cu uimirea moderatorilor, Florea a explicat, senină: ”Șase luni a fost dl.Ciucă, 6 luni a fost dl.Ciolacu, nu așa a fost convenția?”
Întrebată din nou de moderatori dacă știe exact de cînd e PSD la guvernare, Oana Florea a răspuns, sigură pe ea: ”Am intrat în primăvara lui 2022 la guvernare”.
Contrată din nou de moderatori că PSD e în guvern din noiembrie 2021, deputata PSD și-a adus aminte brusc că într-adevăr, în ianuarie 2022 erau deja la guvernare, pentru că atunci se pregăteau pachetele de protecție socială.
Din nou, atrăgîndu-i-se atenția că e vorba de noiembrie 2021, deputata a răspuns țîfnoasă: ”Ei,extraordinar, nu a fost ianuarie, a fost noiembrie, ați găsit două luni…”. Noiembrie/Ianuarie, ”în primăvara lui 2022”, să zicem, scrie inpolitics.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare