Toţi membrii şi simpatizanţii SOS România, invitaţi la Şcoala de vară a partidului de la Rânca (9-13 august); deputatul Ciprian Ciubuc și consilierul Marius Tudor, de la Parlamentul European, se alătură senatorului Diana Șoșoacă la eveniment

Școala de Vară a partidului S.O.S. România are noi participanți surpriză. Printre ei, deputatul Ciprian Ciubuc și consilierul Marius Tudor, de la Parlamentul European. Cei doi și-au anunțat participarea pe conturile lor de Facebook, scrie bzi.ro.

Senatorul Diana Șoșoacă i-a răspuns pe facebook deputatului Ciprian Ciubuc la anunțul acestuia că va participa la școala de vară: ”Te așteptăm cu drag, Ciprian. La fel pe toti românii care vor sa renaștem România din propia cenușă”.

„Sunt bucuros să vă anunț că voi face echipă cu doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă”, a scris și Marius Tudor pe contul său de socializare, el mulțumindu-i pentru invitația la școala de vară orgnizată de partidul S.O.S. Rom𝐚ânia. Președintele S.O.S. România i-a replicat la postare: „Vă așteptăm cu drag! Un popor unit nu poate fi învins! Împreună Renaștem ROMÂNIA din propria cenușă! Va așteptăm pe toți cei cu inima română!”, a fost mesajul senatorului Diana Șoșoacă.

Reamintim că și fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici va participa la şcoala de vară organizată de partidul S.O.S. România în staţiunea Rânca, judeţul Gorj, în perioada 9-13 august 2023, la Complexul Panoramic.

Anunţul participării fostului ministru la şcoala de vară a partidului condus de senatorul Diana Şoşoacă a fost făcut astăzi printr-un comunicat de presă al S.O.S. România.

De altfel, Eugen Teodorovici are anunţat şi un curs în cadrul şcolii de vară, intitulat ”România, drepturi și obligații în UE”, care va avea loc miercuri, 9 august, de la ora 18.00.

În aceeași zi, de la ora 20.00, va avea loc și o conferință televizată cu următorii invitați: fostul ministru Orlando Eugen Teodorovici, Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă Prof. Dr. Alexandru Amititeloaie, Prof. Dr. Gică Manole, Miron Manega – redactor șef Revista Certitudinea, Luis Lazarus – jurnalist independent, Gabriela Calițescu – redactor șef Nașul Tv.

Școala de Vară de la Rânca include foarte multe cursuri de istorie, istoria limbii române, pregătire pentru alegerile din 2024, fiind în acest sens un eveniment unic în România, față de școlile de vară ale partidelor.

Tot ca o noutate, toți membrii și simpatizanții partidului S.O.S. România sunt invitați la această școală de vară care se anunță a fi un eveniment politic major.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare