Senatorul Diana Şoşoacă: Toţi cei prezenţi la Şcoala de vară a partidului SOS România, de acord că Eugen Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România!

Senatorul Diana Şoşoacă a scris pe Facebook că toţi cei prezenţi la Şcoala de vară a partidului SOS România, de la Rânca (jud Gorj), au fost de acord că Eugen Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România!

„Cel mai bun finanțist al României, Eugen Teodorovici, a expus astăzi, la Școala de Vară a Partidului S.O.S. România de la Rânca, direcțiile pentru cel mai bun program de guvernare din România, și provoc orice alt partid să vină cu un program de guvernare mai bun!

Toți cei prezenți au fost de acord că Eugen Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România!

Vă invit pe toți să ascultați explicațiile și propunerile lui Eugen Teodorovici din înregistrarea primei zile de la Școala de Vară (o găsiți pe paginile noastre de facebook), ca să vă convingeți singuri!”, a scris senatorul.

Diana Şoşoacă a adresat o invitaţie tuturor membrilor şi simpatizanţilor partidului SOS România, tuturor celor care simt româneşte, să vină la Rânca, la Şcoala de vară, care va dura până pe 13 august.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare