Emil Boc: Când am să mă întâlnesc cu organizatorii Untold am să le recomand să aibă un filtru prealabil și suplimentar

Primarul din Cluj-Napoca a vorbit şi el despre scandalul legat de prestația lui Gheboasă de la Untold. Boc a zis că, atunci când se va întâlni cu organizatorii Untold, le va recomanda să aibă un filtru prealabil și suplimentar, scrie national.ro.

Edilul consideră că libertatea de exprimare trebuie să aibă niște limite și că „nimeni nu are voie să spună în public orice, oriunde, oricând, distrugându-ne valorile pe care o societate o are în construire”.

Când am să mă întâlnesc cu organizatorii Untold am să recomand să aibă un filtru prealabil și suplimentar, transmite primarul Clujului, Emil Boc, când vorbește despre prestația artistului Gheboasă la UNTOLD 2023.

Acest artist ar trebui să înțeleagă că limitele libertății de exprimare există și nu pot avea incitări la discriminări și manifestări obscene contrare a bunelor moravuri.

Vorbim de tânăra generație, pe care dacă nu o protejezi, ce valori va promova mai departe? Este treaba autorităților statului să deceleze în ce măsură acele versuri, este vorba despre Consiliul Național al Audiovizualului, Consiliul Național de Discriminare dacă este cazul, Jandarmeria a aplicat o amendă considerând că acele versuri încalcă prevederile legale și reprezintă contravenție.

Există o limită în orice! Nimeni nu are voie să spună în public orice, oriunde, oricând, distrugându-ne valorile pe care o societate o are în construire.

Eu nu spun că toate acestea se regăsesc în versurile acestui artist, el a intrat în vizor din cauza UNTOLD, dacă era pe altă scenă nu-l băga nimeni în seamă.

Când am să mă întâlnesc cu organizatorii Untold am să recomand să aibă un filtru prealabil, suplimentar. Când pui sigla UNTOLD, legitimezi pe foarte mulți, iar eu nu pot să spun să-l invite la ăla sau pe ăla.

Dar brandul îi obligă să aibă o atenție sporită”, a spus Emil Boc, la postul radio Napoca Live.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare