Orban anunţă ca Iohannis este invitat la mitingurile PNL din Iaşi şi Bucureşti

Preşedintele Klaus Iohannis ar putea fi prezent la mitingurile PNL care vor avea loc în luna mai la Iaşi şi Bucureşti – în Piaţa Victoriei, a anunţat luni preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

„Noi ne dorim să fie prezent şi să oferim ocazia să susţină referendumul pe care l-a declanşat şi să transmită mesaje către toţi cetăţenii români privitor la necesitatea implicării în acest referendum şi necesitatea votului în favoarea acestui referendum. (…) Este cel mai potrivit loc (n.r. – Piaţa Victoriei). Am depus o solicitare către Primăria Capitalei, în conformitate cu legea, aşteptăm să se întrunească comisia specială care aprobă evenimente să primim răspunsul”, a declarat Ludovic Orban la Parlament.

El a mai anunţat că pe 8 mai, începând cu ora 16,00, a convocat Biroul Executiv al PNL, care va avea loc la Sibiu. „La această reuniune a Biroului Executiv al PNL, dedicată în integralitate dezbaterii agendei europene pe următorii cinci ani, avem onoarea de a avea ca invitaţi, dar şi ca participanţi pe preşedintele PPE, Joseph Daul, şi pe secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz White”, a adăugat Orban.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare