VIDEO/ Firea susține că nu întâmplător a existat o campanie negativă împotriva ei: Totul mi se trage de la candidatura de la primărie Capitalei

Gabriela Firea, senator PSD, invitată într-o emisiune live, spune că nu a fost întâmplătoare ancheta care s-a derulat împotriva ei: ”Totul mi se trage de la candidatura de la primărie.”

Senatorul PSD este de părere că nu întâmplător a existat o campanie negativă împotriva ei:

”Nu cred că este întâmplător ce mi se întâmplă. Acest lucru poate fi considerat întâmplător, dar ascunde, cred, o cheie a situației în care mă aflu.

Totul mi se trage de la candidatura de la primărie. Dacă nu eram anunțată și nu spuneam „da”, eram bine, eram la ministerul Familiei, iar ancheta mergea în continuare, aflam vinovații, iar ei plăteau conform încălcării de legislație”, a declarat aceasta.

De asemenea, ea a susțin că „în București nu mai merge cu ciorba reîncălzită Gabriela Firea”.

„Am avut un mandat bun. Nimeni nu este foarte bun. Muncim, avem realizări, avem și neîmpliniri, dezamăgiri personale. Faptele vorbesc și pot să merg oriunde cu actualul primar, noi să nu spunem nimic, doar rezultatele noastre. Cineva, un moderator, să pună pe ecran ce am făcut eu și ce a făcut Nicușor Dan”, a adăugat Firea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare