Senatorul Diana Şoşoacă: Tot ce face Iohannis este un afront la adresa României; când i se prezenta onorul la Ziua Marinei, el îşi ţinea consoarta de mână în loc să ia poziţia de drepţi, pentru asta CSAT să se întrunească şi să-i facă plângere penală, chiar de are imunitate. În Parlament se poate ridica această imunitate, preşedintele se poate suspenda şi trimis către referendum. AUR spune că a adunat 2 milioane de semnături pentru a-l da jos. Unde sunt? Cu 2 milioane de semnături puteai face enorm de mult

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a transmis faptul că Eugen Orlando Teodorovici, fostul ministru al Fondurilor europene și al Finanțelor publice, ar putea fi viitorul premier al țării. Senatorul de Iași este de părere că nu oricine poate deveni prim-ministru deoarece pentru a fi la conducerea unui stat sunt necesare o serie de abilități, scrie bzi.ro.

„(…) Mă bucur că mai vorbeşte presa despre lucruri interesante şi normale. M-am săturat de securişti, în sfârşit se vorbeşte de politică adevărată, un plan de ţară, oameni adevăraţi, cum trebuie schimbat la nivel mondial tot sistemul, de aia ne explodează o mină. Presa începe să gândească pentru că până acum presa mainstream nu a gândit. Vă rog să mergeţi cât de departe vreţi cu speculaţiile. Cred că ar trebui să ne gândim că este o chestiune foarte serioasă, nu orice poate fi premier, ministru sau preşedinte, secretar de stat, să lucreze în aparatul de stat. Trebuie oameni profesionişti, capabili să se lupte cu un sistem şi să aibă curajul, forţa de a-şi implementa schimbările. Nu orice poate face politică, să susţină o emisiune, nu orice om care absolvă o facultate poate să devină ministru. Trebuie să ai experienţă în spate, viziune, să gândeşti. Nu orice partid poate fi la guvernare. Ne-am săturat de 33 ani. Toţi profesioniştii au fost daţi afară că au deranjat. Veneau cu chestiuni fundamentate şi atunci nu s-a gândit un plan de dezvoltare pe 20 de ani”, a transmis Diana Șoșoacă, senator de Iași.

Senatorul de Iași a menționat faptul că România putea să se lupte cu marile țări doar dacă își păstra industria. De asemenea, Diana Șoșoacă a ținut să precizeze că este necesar un plan de dezvoltare pe termen lung, de 100 ani, o nouă ordine mondială și o resetare.

„Noi trebuie să avem un plan pe 100 de ani. Trebuia păstrată industria şi ne acum ne luptăm cu SUA, Rusia, Brazilia, India, Germania, Franţa. Eram o forţă, trebuia să ne facem o bancă care să dea împrumuturi cu dobândă mică în concurenţă cu FMI, care a distrus economiile unde a intervenit. Este nevoie de o resetare şi o nouă ordine mondială, dar baza pe vechile obiceiuri. Soros ne minte, nu pleacă din Europa. Să nu ne ducem după fentă. El configurează noile trenduri şi oamenii naţionalişti din toate naţiunile lumii. Ne uităm la alegeri, vedem ce-i fac lui Trump. La anul sunt şi în America alegerile şi ştiu că globaliştii vor pierde pas cu pas tot. Preşedintele României a ţinut-o de mână pe consoarta lui în momentul în care i s-a dat onorul. Iohannis trebuia să ia poziţie de drepţi, ce a făcut este un afront. Pentru asta CSAT să se întrunească şi să-i facă plângere penală, chiar de are imunitate. În Parlament se poate ridica această imunitate, preşedintele se poate suspenda şi trimis către referendum. AUR spune că a adunat 2 milioane de semnături pentru a-l da jos. Unde sunt? Cu 2 milioane de semnături puteai face enorm de mult”, a menționat președintele S.O.S. România.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare