Ion Iordache, liderul PNL Gorj, despre cazul femeii operate din „greșeală” de hernie, deși era gravidă: În Gorjul condus de PSD se moare cu zile!

Ion Iordache, liderul PNL Gorj a afirmat miercuri că în Gorjul condus de PSD se moare cu zile! El a solicitat premierului Marcel Ciolacu și ministrului sănătății, Alexandru Rafila, să trimită urgent corpul de control la Spitalul Județean Târgu Jiu, să facă abstracție că toată conducerea este PSD și să dispună măsuri care să apere pacienții gorjeni, după cazul femeii operate din „greșeală” de hernie, deși era gravidă
  • ”𝐈𝐧 𝐆𝐨𝐫𝐣𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐒𝐃 𝐬𝐞 𝐦𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐳𝐢𝐥𝐞!

Solicit premierului Marcel Ciolacu și ministrului sănătății, Alexandru Rafila, să trimită urgent corpul de control la Spitalul Județean Târgu Jiu, să facă abstracție că toată conducerea este PSD și să dispună măsuri care să apere pacienții gorjeni!

Solicit demisia tuturor oamenilor PSD Gorj, numiți de Mihai Weber în conducerea Spitalului Județean de Urgență!

Domnule Ciolacu, domnule Rafila, vă aduc la cunoștință că, în ciuda numeroaselor sesizări că Spitalul Județean din Târgu Jiu se confruntă cu serioase probleme de funcționare, Weber și toată conducerea PSD Gorj au ignorat cu cinism problemele gorjenilor și și-au concentrat eforturile pe cumpărarea de noi membri de partid.

Sper ca dumneavoastră să aveți suflet și să nu ignorați, cum fac colegii dvs de la Gorj, situația gravă din sistemul gorjean de sănătate!

Cazul femeii operate din „greșeală” de hernie, deși era gravidă, la Spitalul Județean din Târgu Jiu ne amintește cu brutalitate că drepturile gorjenilor sunt călcate în picioare de PSD Gorj cu fiecare ocazie!”, a scris Ion Iordache pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare