Dan Negru: Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi de poliție, și ucid, statul eșuează; când o tânăra e lăsată să moară intr-un spital și sute de oameni ies in stradă cerând drepate, statul eșuează

Prezentatorul TV Dan Negru a vorbit despre pericolul la care se expune România în cazul tânărului drogat care a ucis două persoane sau a fetei care a murit după o noapte de spitalizare, în care nu a venit nimeni la ea să o consulte, relatează activenews.ro.
„N-am văzut pic de empatie, de afecțiune din partea șefilor din poliție sau a ălora din sistemul sanitar după tragediile din 2 Mai și Botoșani.
Empatia însemnă să vezi cu ochii altuia, să asculți cu urechea altuia sau să simți cu inima altuia.
Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi de poliție, și ucid, statul eșuează.
Când o tânăra e lăsată să moară intr-un spital și sute de oameni ies in stradă cerând drepate, statul eșuează.
Și nu sunt puține țările in care atunci când statul a eșuat, populația a început să-și facă dreptate singură. Asta e pericolul spre care ne îndreptăm !
Cazul lui Drasius Kedys e faimos in toată lumea! Drasius a fost un lituanian a carei fetiță a fost distrusă de un „barosan” intr-o țară coruptă. Tatăl și-a căutat dreptatea in tribunale, a trimis petiții in parlament dar nimeni nu l-a luat in seamă. Drasius, fost luptător in armata lituaniană, și-a făcut singur dreptate si i-a executat pe toți cei implicați in drama fetei lui. „There is a Drassius in each daddy” ( „Există un Drassius in fiecare tată”) a fost sloganul pe care l-a făcut cunoscut”, a spus Dan Negru, pe Instagram.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare