Andrei Caramitru: PNL nu ştiu pe cine mai reprezintă în prezent (pe austrieci?); e dominat complet de Iohannis (şi de pionii lui), probabil cel mai detestat om din România în momentul de faţă

„Singurele partide viabile in momentul asta sunt PSD si AUR. Atenție – vorbesc pur obiectiv nu zic ca susțin pe vreunul. Nu ma bucura deloc situația din contra. De ce? Au suficienți oameni la vârf, exista structuri, vin cu idei, propuneri bune, proaste dar exista, știu sa își facă marketing. Eficienti”, scrie, pe Facebook, Andrei Caramitru.

„- PSD are o poveste simpla : noua ne pasa si de omul simplu si suntem singurii care pot guverna chit ca imperfect (ceilalți sunt prea dusi cu capul sau incompetenți administrativ)

– AUR are singurul mesaj anti-sistem clar si eficient.

In rest e un imens dezastru:

– PNL nu știu pe cine mai reprezinta (pe austrieci?). Sunt dominați complet de Ioha si pionii lui care e probabil cel mai detestat om din Romania acum. Sunt sub papucul PSD dar doar mult mai haotici. De ce i-ar vota cineva ca nu înțeleg ?

– USR e un partid de micro-nișă total ineficient si incapabil sa se mai organizeze, sa vina măcar cu vreun mesaj ceva macar pentru publicul lor (aia de 5-10%). Ei zic ceva de genul – noi suntem mai Civilizați cumva, un fel de birocrati cu ștaif care nu vor revoluționa ci vor “ameliora” sistemul. Doar ca pe unde au fost nu au convins (nici nu primarii nici cu nimeni, poate cu 2-3 miniștri individuali buni dar nu spectaculosi, de care a uitat toată lumea deja). Si oricum ar trebui sa fie in coaliție cu cineva sa guverneze? Cu cine? Sunt blocați in zona asta fara viitor si nu vor sa schimbe dinamica cumva. Praf.

– restul partidelor nu exista.

Singura întrebare pentru la anul este cine castiga – PSD sau AUR? Atât. Trist dar dur mesajul, asta e”, scrie Caramitru Jr.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare