Turcescu: Cine să lupte cu fenomenul, când trag pe nas, iau pastile și bagă jointuri polițiști, judecători, procurori, parlamentari și miniștri; nimeni n-are curaj să se lupte cu mafia drogurilor, sunt prea mulți bani la mijloc, prea multe jocuri de putere

„Consumul de droguri e total scăpat de sub control în România. Se consumă la greu în toate păturile sociale. Consumă tineri, consumă adulți, consumă vârstnici (da, da, știu oameni de peste 70 de ani care fumează iarbă pentru ca li s-a spus că în felul ăsta scapă de problemele de sănătate!!!)”, scrie, pe Facebook, jurnalistul Robert Turcescu.

„Trag pe nas, iau pastile și bagă jointuri polițiști, judecători, procurori, parlamentari și miniștri. Nimeni n-are curaj să se lupte cu mafia drogurilor. Sunt prea mulți bani la mijloc, prea multe jocuri de putere.

Și tocmai pentru că autoritățile nu pot face nimic, poate n-ar strica să va supravegheați mai îndeaproape copiii. Mai căutați-i în buzunare, s-ar putea să aveți surpriza să găsiți o bilă, un joint, o pastilă…”, spune Turcescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare