VIDEO „Monarhul cotrocenist” şi revolta românilor: Suntem umiliţi şi daţi afară din spital ca să vină Iohannis (inpolitics.ro)

Pentru ca regele neîncoronat al României, Majestatea Sa Klaus Iohannis, să țină azi, după vizita la spitalul Floreasca, un speech gîngav de care s-ar rușina și un copil de clasa a patra, a fost nevoie ca SPP să blocheze trecerea ambulanțelor pentru a-i instala microfonul.

În plus, rudelor pacienților din spital li s-a interzis accesul pînă după plecarea președintelui, și asta cu ore bune înainte de descinderea sa, scrie inpolitics.ro.

„Rușine poporului român” a răbufnit fiica unei paciente internate în spital la finalul conferinței de presă a președintelui.

Și a mai spus, cu lacrimi și cu mult curaj, cîteva lucruri pe care le-a simțit.
Lucruri grave, care ar trebui să dea de gîndit mai-marilor nației.

În primul rînd, să înțeleagă că răbdarea românilor începe să dea în clocot, că nu mai suportă să fie mințiți în față, trădați, sfidați, umiliți.
Foarte curînd, o altă Crevedie ori un alt 2 Mai s-ar putea să le explodeze în față în moduri pe care azi nici nu și le-ar putea imagina.

Discursul femeii obidite de la Floreasca, o lecție fierbinte servită politicienilor care ne conduc. Spre prăpastie, dar ne conduc…

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare