Anca Alexandrescu: La Crevedia, Arafat se uita indiferent la un pompier afectat de explozie, era dezorientat şi nu ştia încotro s-o apuce şi ce să facă

„Aud ca Arafat s-a suparat pe Realitatea plus si nu mai intra la nicio emisiune pentru ce i-a facut Anca Alexandrescu. Asa le-a spus colegilor! Inteleg ca dupa emisiunea din aceasta seara ma reclama la CNA? Ma da in judecata?”, scrie, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu.

„Pentru ca astazi am sa va arat in exclusivitate ca intrebarile ridicate de cei de la Revista Agenda Pompierului sunt perfect corecte si indreptatite! Suntem in posesia filmarilor cu elicopterul SMURD care survoleaza oamenii arsi dupa prima explozie. Intinsi pe jos, acoperiti cu folie dar si in picioare sau asezati pe targa, dezbracati, cu arsurile expuse la praful din jur! Inconstienta, prostie, lipsa de coordonare, actiune scapata de sub control? Asta va trebui sa stabileasca Parchetul militar si mai ales riscul la care au fost supusi pacientii.

Si daca o sa va arat si imaginile cu Arafat (difuzate si de BBC) in timpul celei de-a doua explozii urland la jurnalisti si ramanand impasibil in momentul in care un coleg de la ISU afectat de explozie trece pe langa el si urla “aoleu, aoleu”! Un Arafat dezorientat care nu stie incotro sa o apuce si ce sa faca!

Nemultumirea in randul pompierilor este uriasa! Ieri li s-a transmis pe whats app ca de acum inainte sa nu mai foloseasca la interventii decat echipament venit de la IGSU. Se pregateste cumva sa se gaseasca niste tapi ispasitori? Dar cu robotii? Cum e cu robotii? Aud ca tot de la Deltamed ar fi si aceste utilaje. Am pus azi o serie de intrebari la IGSU in urma unor discutii cu cei avizati. De exemplu: Cine a condus interventia? Personalul implicat in interventie a purtat aparat de respirat? Cate costume aluminizate a achizitionat IGSU in perioada 2015-2023? Robotii folositi la interventie au standard ATEX?

Intrebari a pus azi si Diana Sosoaca la Parchetul Militar si la Parchetul general. Ce a aflat, o sa va spuna chiar ea in aceasta seara!

Sigur ca o sa vorbim si de Podul Lego al lui Grindeanu. Golden Gate-ul cu care s-au impaunat are suruburi puse de forma. CNAIR zice ca nu e treaba lor, ci a constructorului. Dar stati ca in curand va arat eu ce bani grei s-au bagat acolo!

Inteleg ca se grabesc baietii de la PNL sa-i faca vant lui Ciuca. Ce Crevedia, ce 2 MAI, ce pensii. Se cearta ca chiorii intre ei in timp ce tara pare ca este in haos.

Inteleg ca au aparut si catusele dar nu la cine trebuie, ca de obicei cum spuneam ieri…mortul e de vina!

ANAF a dat lovitura! A pus un mare specialist in Comitetul de Supraveghere a jocurilor de noroc. Omul a facut doar 120.000 de euro in 4 ani jucand la greu. Zice ca e pe pierdere! Si mai zice ca nu e niciun conflict de interese pentru ca el doar ridica mana la vot, deciziile le iau altii! Gura pacatosului…”, scrie Anca Alexandrescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare