Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului SOS România, merge în audienţă la Raed Arafat

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, a anunţat miercuri seara seară la Realitatea TV, la emisiunea „Culisele statului paralel” realizată de Anca Alexandrescu, că joi se va duce în audiență la Raed Arafat şi că speră că acesta va avea curajul să dea ochii cu ea.

„Nu înțeleg cum de Arafat nu este suspendat din funcție”, a comentat Diana Șoșoacă situația, ea solicitând de altfel demiterea acestuia imediat după explozia de la Crevedia și intervenția defectuoasă a echipelor de salvare la ordinul lui Raed Arafat, intervenție care a dus la rănirea a zeci de pompieri.

Miercuri, președintele S.O.S. România a depus mai multe informații la Parchetul Militar și la Parchetul General cu privire la explozia de la Crevedia, date pe care le-a cules de la fața locului și le-a primit de la cei implicați în evenimente, și a intervenit și la Electrica pentru a fi repornit curentul electric în partea de comună care este la distanță de locul exploziei, pentru că, spune Diana Șoșoacă, oamenii din Crevedia nu au curent de câteva zile și sunt afectaţi.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare