Cornel Nistorescu: Sighiartău zice că avem ghinion cu Ciolacu; nu am avut cu Iohannis, cu Ludovic Orban, cu Vasilică Cîţu, cu Gorghiu, cu Ciucă, doar cu Ciolacu

Credincios politic liberal, Robert Sighiartău a descoperit cauza eșecurilor din guvernarea României, scrie jurnalistul Cornel Nistorescu, în Cotidianul.

„E clar cu ochiul liber că de când a venit domnul Ciolacu zici că avem ghinion”, a zis el la o emisiune la PrimaNews. Nu am avut ghinion cu Ludvic Orban, nu cu Klaus Iohannis sau cu Alina Gorghiu, nu cu Vasilică Cîțu sau cu Nicolae Ciucă.

„Cînd PNL este la mare încurcătură, din anonimatul său de credincios politic, hop și Robert Sighiartău. Purul și nevinovatul de el este gînditorul politic de ocazie și de atac al partidului. E drăguțel, dosarele lui penale cu asigurările s-au pierdut pe drum, are și un pic de luciu american, n-a fost ministru ca să aibă în cont un dezastru și este la cataramă (gașcă) cu Rareș Bogdan.

La o emisiune de televiziune de pe Prima News, Sighiartău a dat semne că se pregătește pentru noua conducere din PNL. Altfel, de ce să-și toace partidul cu adevăruri evidente?
”Asta este clar şi se vede cu ochiul liber că lucrurile nu merg într-o direcţie neapărat bună, nu o spun eu, o spun sondajele. Această coaliţie a dăunat PNL, pentru că se vede în sondaje. Nu numai că PNL şi-a construit în timp un mesaj anti-PSD şi în antiteză cu PSD, pe toate liniile, în special pe cele economice, având o viziune de dreapta dar şi pentru că modul de a face politică este diferit. Poate şi acesta este motivul pentru care ei se bucură constant de un 30% sau de aproximativ 2 milioane de voturi, este bazinul tradiţional. Vine de la modul lor de organizare, de la faptul că baronii lor judeţeni, locali au structură de resursă umană, de numire a oamenilor. (..) E clar că sunt mai bine organizaţi din punctul acesta de vedere. Iar PNL suscită interesul electoratulu prin lideri, prin politici publice, prin direcţia şi istoria pe care a avut-o. În acest moment, lucrurile nu stau foarte bine pentru PNL şi nici pentru guvernare”.

Piticii din PNL vor să crească mari. Repede și pe funcții importante!”, scrie Nistorescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare