Mugur Ciuvică: Iohannis are aceleaşi idei puţine şi fixe, acelaşi sictir faţă de români, e individul pe care l-a bătut rău de tot Victor Ponta în singura dezbatere pentru campania din 2014, e omul care a avut ieșirea cu ghinion din 2014, e omul care în 2019 a dezbătut singur, tolănit pe fotoliu, în timp ce Viorica Dăncilă a stat două ore și ceva cu toată presa ostilă și a răspuns la toate întrebările răutăcioase posibile și lumea l-a votat, 65%, pe Iohannis

Președintele GIP, Mugur Ciuvică, a vorbit despre prezența președintelui Klaus Iohannis la Spitalul Clinic de Urgență București, scrie dcnews.ro.

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, dacă președintele Klaus Iohannis și-a dat seama de ridicolul declarațiilor de la Spitalul Floreasca.

”Nu, cum să-și dea seama? Pentru dl. Iohannis nu e deloc ridicol” a răspuns direct Mugur Ciuvică. ”E discursul dlui. Iohannis. Are genul acesta de prestații publice de când a venit în București, în campania electorală din 2014. Presupun că așa avea și înainte, dar nu-l vedeam noi. Are aceleași idei puține, același sictir, pare că-l deranjează poziția în care e. E omul pe care l-a bătut rău de tot Victor Ponta în singura dezbatere pentru campania din 2014, e omul care a avut ieșirea cu ghinion din 2014, e omul care în 2019 a dezbătut singur, tolănit pe fotoliu, în timp ce Viorica Dăncilă a stat două ore și ceva cu toată presa ostilă și a răspuns la toate întrebările răutăcioase posibile și lumea l-a votat, 65%, pe Iohannis. Ăsta e Iohannis, ce, s-a schimbat vreun pic? A făcut exact ce face de când îl tot alege lumea. În anumite chestii, nici nu a spus lucruri aiurea, că și eu cred la fel”, a mai spus Mugur Ciuvică.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare