Robert Turcescu: În istoria acestui popor, n-a mai fost niciun nesimţit cu atâta „durere în…” faţă de poporul pe care-l conduce

„În istoria acestui popor n-a existat o putoare mai mare! N-a mai fost niciun nesimțit cu atâta durere in pluă la cârma țării. Nicicând! Dacă n-am fi prea bătrâni unii, prea plecați alții sau prea nepăsători restul, l-am suspenda și i-am trage șuturi în cur și flegme în obraz!”, scrie jurnalistul Robert Turcescu pe Facebook.

„”Am decis împreună cu prima doamnă să vizităm locuri foarte frumoase!”.
Aici e TOT, prieteni! Filosofie de viață, sens existențial, atitudine față de oameni, limită în gândire, scop, cauză și efect!
Această frază îl definește, îl va înrăma chiar și postum în memoria colectivă și ori de câte ori ne vom aduce aminte de el vom ști cum s-o spunem. „Cine, ăla? Ăla care a fost vizitator de locuri foarte frumoase?”. Da, ĂLA e ĂSTA! Încă il mai putem vedea în carne și oase, cu zâmbetul lui de vilegiaturist, indiferent la mersul lumii, veșnic preocupat de mersul LUI în următoarea vizită prin locuri frumoase. Va sfârși urât două mandate. Urât de toți…”, mai spune Turcescu, cu referire la Iohannis.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare