Andrei Caramitru: Singurul partid ultra-dictatorial pe model stalinist în interior e USR; cred că deja peste jumătate din membri au fost daţi afară sau forțați să îşi dea demisia, iar eliminările pe model Stalin + alegerile interne fraudate la greu continuă

„Eu v-am mai explicat cum funcționează USR, si voi nu nu e frumi. Funcționează fix ca PSD sau PNL : controlam partidul cu aia din județele praf si ii terminam pe aia performanti din judetele / orașele care conteaza sau pe ăia cunoscuți care aduc voturi – ca sa nu ne ia puterea”, scrie Andrei Caramitru, pe Facebook.

„Ieri Cosette Chichirau, şefa de la Iași a lor (care a scos super rezultate la alegeri, nu a reusit sa ia primăria dar avea sanse bune, o persoana care a făcut cariera si bani in privat in SUA, super smart) a plecat din USR (deh a avut tupeul acum ceva timp sa candideze intern la șefia partidului, nu ii e rușine sa facă opozitie la gașca de la vârf !!!). Deci acuma nu mai au pe nimeni acolo – bravo ! Al 3lea oraș din Romania, centru universitar, loc cheie pentru USR. Ce conteaza.

Va spun o chestie. NICI un partid – nici măcar PSD – nu își da afara in prostie proprii membri si șefi de filiale doar pentru ca nu sunt obedienti la șefii de la centru. Pana si acolo ești tolerat dacă faci opoziție interna. Singurul partid ultra dictatorial pe model stalinist in interior e USR. Cred ca deja peste jumătate din membri au fost dați afara sau forțați sa își dea demisia. Si eliminările pe model Stalin + alegerile interne fraudate la greu continuă.

Evident huo mie că îmi permit să ii critic. Ok huo huo să îmi fie rușine – dar ce scriu mai sus e 100% adevărat, chit că nu vă convine. Hai spre 5% baieti, ati înfrânt!”, a scris Caramitru Jr.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare