Mişcarea Naţională: Istoria românilor trebuie să fie prioritară și obligatorie în şcolile şi liceele din România, nu istoria evreilor; dintr-un curs opțional, istoria evreilor a devenit materie obligatorie si distinctă pentru elevi în condițiile în care Istoria românilor se studiază cu maximum patru voievozi la nivel gimnazial sau amestecată printre paginile istoriei universale, fără nicio linie cronologică și identitară astfel încât copiii nu înțeleg mai nimic din ea

Partidul Mişcarea Naţională spune, pe Facebook, că istoria românilor trebuie să fie prioritară și obligatorie în şcolile şi liceele din România, nu istoria evreilor, arătând că dintr-un curs opțional, istoria evreilor a devenit materie obligatorie si distinctă pentru elevi, în condițiile în care Istoria românilor se studiază cu maximum patru voievozi la nivel gimnazial sau amestecată printre paginile istoriei universale, fără nicio linie cronologică și identitară, astfel încât copiii nu înțeleg mai nimic din ea.

„Suntem Mișcarea Națională, împreună pe Calea Neamului!

Istoria românilor trebuie să fie prioritară și obligatorie în Educație, nu istoria evreilor!

Aceasta este una dintre concluziile adunării liderilor grupurilor Mișcării Naționale care a avut loc zilele trecute.

Dintr-un curs opțional, istoria evreilor a devenit materie obligatorie si distinctă pentru elevi în condițiile în care Istoria românilor se studiază cu maximum patru voievozi la nivel gimnazial sau amestecată printre paginile istoriei universale, fără nicio logică cronologică și identitară astfel încât copiii nu înțeleg mai nimic din ea.

Pentru ce istoria unui popor străin devine obligatorie dacă aceasta în anii când a fost opțională a fost aleasă ca materie de studiu de un număr din ce în ce mai mic de elevi? Este o „corecție” politică guvernamentală aplicată tinerilor? Justificarea asa zis logică a fost combaterea antisemitismului și a discursului urii, dar despre ce antisemitism și ură poate fi vorba în România? La nivel de discurs și mai ales de fapte, în România este vorba de antiromânism, exprimat în ultimii zeci de ani la nivel instituțional, prin vinderea resurselor naturale pe 30 arginți, sărăcirea poporului român, atacul organizat asupra identității naționale, a bisericii ortodoxe, reperelor noastre culturale si istorice, implementarea ideologiei globaliste lgbt si a „încălzirii globale” care ne subminează economia și viața socială, jignindu-ne totodată inteligența. Măsurile aberante ale restricțiilor din perioada plandemiei, incluzând aici și presiunile pentru waxxinarea obligatorie precum și sumele enorme aruncate ideologic pe achiziționarea de seruri experimentale, completează acest tablou sumbru. Acestea sunt pericolele reale care ne afectează în mod direct în viata de zi cu zi, nu un imaginar antisemitism.

În programa școlară obligatorie ar trebui să fie un curs de românism, materie care ar fi bine să fie studiată intensiv si de clasa politică care se învârte în caruselul trădărilor prin toate punctele cardinale ale ambasadelor, în loc să aibă un singur punct cardinal, România!

Suntem Mișcarea Națională. În zilele următoare îi voi prezenta pe liderii grupurilor Mișcării, pentru ca fiecare dintre voi, dacă dorește să vină alături de noi, să poată lua legatura direct cu ei în județele respective.

Avem un singur obiectiv, să mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului, românesc, desigur!”, scrie MN.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare