Mirel Palada, ironic: „Bine vă face radutudor când vă spală pe creieri. Îi vine uşor, n-are mult de spălat, termină treaba repede. Hai, că vă meritaţi soarta”

„Ce face fetele? Ati descoperit cine a doborit avioanele anul trecut, de ne-a omorit pilotii noaptea pe intuneric ca hotii? Dar cine a sabotat nemtilor conducta de gaz Nordstream, de i-a lasat pe saracutii de arieni in productivitatea goala si flasca, uite ce frumos atirna? Ceee?? Ati si uitat?? Doamne, ce minte scurta aveti, radutudorii mei”, scrie, ironic, pe Facebook, sociologul Mirel Palada.

„Bine va face radutudor cind va spala pe creieri. Ii vine usor, n-are mult de spalat, termina treaba repede. Hai, ca va meritati soarta. Hai, ca o sa fie bine. Vorba aia: e mai bine decit ma temeam. Sinteti mai naivi si mai usor de dus de nas decit prevede Codul Fiscal. Sinteti mai plini de narative oficiale decit ciinele de pureci. Va curge slava pe nas. Beti incet, caci contine Bistroe. Si nu uitati. Romanii merita tot ce e mai bun. Ghinion”, scrie Palada.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare