Senatorul Claudiu Târziu (AUR): PSD şi PNL au preluat lozinca PCR-ului „Să facem totul”; ei mimează că „fac totul” pentru popor, dar de fapt puţin le pasă de problemele şi greutăţile românilor

„Cât se mai lasă românii păcăliți? Să facem totul – politica de bază a comuniștilor, preluată acum de PSD și PNL. Ne este dat să vedem zi de zi cum țara asta este condusă cu hei-rup de niște oameni care vor să ne dea nouă, cetățenilor, aparența că „fac totul”, scrie senatorul AUR, Claudiu Târziu, pe Facebook.

„•Când copiii mor înecați în veceurile din curțile școlilor, autoritățile se năpustesc acolo și se iscă o dezbatere națională despre cum să punem mai bine capacul pe hazna.

Când tinerii mor arși de vii la un concert, autoritățile își îndreaptă toată atenția acolo și descoperim că erau prea mulți, clubul nu era autorizat, ușa era blocată, spitalele noastre nu-i puteau trata, iar primarul locului era sau nu era vinovat de toate astea.

Când o adolescentă reușește miraculos să sune la 112, în timp ce era sechestrată de un criminal, și doamna operatoare îi dă cu flit, descoperim că serviciul 112 funcționează deficitar și că operatorii acționează în funcție de propria lor părere despre ce constituie sau nu o urgență.

Când o femeie moare ucisă de câini în mijlocul Bucureștiului se iscă o dilemă întreagă despre ce autoritate e responsabilă, era sau nu o gaură în gard, sau cine comandă ecarisajul.

Când descoperim că bătrânii sunt torturați în centrele destinate să-i îngrijească, pe banii statului, hei-rupul se mișcă, din nou Ciolacu iese la televizor și ordonă controlarea tuturor azilelor din țară în 7 zile.

Când niște tineri care merg pe marginea drumului sunt omorâți de o mașină condusă de un șofer drogat, descoperim că șoferul fusese reclamat la 112 de un cetățean pentru codus haotic, oprit de poliție de două ori și eliberat după ce i se găsiseră droguri în mașină, iar mașina nu avea asigurare. Hei-rupul se mișcă din nou și acum suntem anunțați că se reformează poliția din Constanța.

Când oamenii mor aruncați în aer de o stație ilegală de transfer al gazului, descoperim încrengătura de primari PSD care patronau întreaga afacere și din nou toate stațiile GPL din țară sunt luate la bani mărunți, multe dintre ele fiind găsite desigur în neregulă.

Politica asta de „să facem totul” este una care face mult zgomot, dar nu rezolvă nimic!

Noi ne dorim o țară în care să putem ieși din casă fără să ne înecăm în hazna, să ardem de vii, să fim omorâți de câini, călcați de mașini conduse de șoferi drogați sau aruncați în aer.

Noi ne dorim o țară în care conducătorii să facă politici publice coerente, care să prevină aceste nenorociri perpetue.

Sigur că acea conducere nu va fi atât de explozivă și hei-rupistă, va fi una care face ceea ce este necesar să facă pentru ca românii să trăiască în siguranță, prevenind criza, nu stingînd focul”, scrie Târziu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare