Anca Alexandrescu: Cum în România nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, înţeleg că acum Guvernul vrea să pedepsească printre altele şi ONG-urile care chiar fac spitale. Mă număr printre zecile de mii de români care lunar contribuie simbolic la acest efort al societăţii civile. De fapt noi ar trebui să le mulţumim acestor oameni pentru că fac treaba Guvernului. Azi au mai inaugurat o secţie de oncologie refăcută la Spitalul Elias din Bucureşti, din sponsorizări. Şi dacă tot au reuşit asta, Guvernul s-a gândit să îi impoziteze! Să nu cumva să mai facă astfel de fapte bune! Nici gând să îi cheme cineva să-i întrebe pe la Palatul Victoria cum reuşesc atâtea lucruri, într-un timp scurt şi să le ceară să-i ajute să cheltuiască banii ăia gratis din PNRR! Dar cine sa faca asta? Reprezentantul OMS care a contribuit si el cu 61 de cuvinte la o lucrare “stiintifica” pe bani multi europeni?

„Am înţeles că Sorinel e cel mai bun din clasă! E premiantul cu coronita! Asa ne-a zis Marcel, inainte sa ne anunte ca PSD si PNL vor candida pe liste comune. Dar as vrea sa il intreb daca au terminat de verificat suruburile de pe Podul de la Braila! Sau nu a avut timp pentru ca s-au apucat se decoperteze si sa reasfalteze podul la 2 luni dupa inaugurare? Stiu, cetatenii sunt de vina ca nu au respectat restrictiile de circulatie!”, scrie, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu.

„Dar ma asteptam ca Marcel sa vorbeasca si despre corigentul “echipei” guvernamentale! Cetateanul Rafila. Normal ca nu s-au pierdut bani din PNRR pentru ca nici nu i-ati luat! De fapt, Rafila ne-a zis de-a dreptul ca nu suntem in stare nici dupa 33 de ani sa facem spitalele alea regionale. Dar cum nicio fapta buna nu ramane niciodata nepedepsita in Romania, inteleg ca acum Guvernul vrea sa pedepseasca printre altele si ONG urile care chiar fac spitale in Romania. Ma numar printre zecile de mii de romani care lunar contribuie simbolic la acest efort al societatii civile. De fapt noi ar trebui sa le multumim acestor oameni pentru ca fac treaba Guvernului.

Azi au mai inaugurat o sectie de oncologie refacuta la Spitalul Elias din Bucuresti, din sponsorizari. Si daca tot au reusit asta, Guvernul s-a gandit sa ii impoziteze! Sa nu cumva sa mai faca astfel de fapte bune! Nici gand sa ii cheme cineva sa ii intrebe pe la Palatul Victoria cum reusesc atatea lucruri, intr-un timp scurt si sa le ceara sa ii ajute sa cheltuiasca banii aia gratis din PNRR!

Dar cine sa faca asta? Reprezentantul OMS care a contribuit si el cu 61 de cuvinte la o lucrare “stiintifica” pe bani multi europeni?

Eheeee! La banii europeni ii cauta procurorii baschebalistei si pe cei din subordinea lui Arafat! Ei, da! Frauda la DSU cu fonduri europene?

Usor usor se strica vremea si o sa incepem sa ne uitam cu atentie la facturi care se pare ca vor exploda din nou! Dar cel mai interesant mi se pare ce spune seful de la Transgaz. Si anume ca in urmatorii 4-5 ani se va dubla consumul de gaz in Romania si ca nu ne vor ajunge gazele nici daca le extragem pe cele din Marea Neagra! Asta in timp ce in Europa statisticile arata ca a scazut consumul iar economia e la pamant!

Il am azi si pe ambasadorul Romaniei in SUA, cel ce sta in casa aia pe bani multi de la noi, care in loc sa ne ridice vizele…se intalneste cu “pāstorii”! Si vi-o arat si pe fosta sefa a diplomatiei austriece care a dansat la nunta sa cu Putin cum s-a mutat ea frumos la Sankt Petersburg si se gandeste sa ramana de tot in Rusia. Dar si pe domnisoara care aranja vitrine la H&M si acum e inspector la DSP Iasi unde mama e sefa resurselor umane. Si desigur discutam azi si despre noua provocare a inteligentei artificiale pentru ca spun unii analisti ca asta e noua plandemie pe care ne-o pregateste Ursula!”, scrie jurnalista.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare