Anca Alexandrescu: Astea sunt adăposturi? Ferească Dumnezeu!

„Chiar ireal! Astea sunt adăposturi? Ferească Dumnezeu!”, a scris, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu, prezentând fotografii cu ceea ce construieşte Armata la Plauru (jud. Tulcea).

Realizatoarea emisiunii „Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus a repostat pe pagina sa şi un articol publicat pe Facebook de colonelul(r) STS Daniela Iuliana Tobă cu privire la acest subiect:

„(…) Am luat poza din oferta firmei Prebet, prima care mi-a apărut pe Goagăl, dar și alte firme de construcții oferă așa ceva.

În traducere liberă, MApN probabil a dat o pîinică unui șmecher furnizor de prefabricate d-alea pentru infrastructura rutieră. Sau or fi rămas niște resturi de la podul de la Brăila. D-aia, frate, au doar 1,5m înălțime minunatele adăposturi antiaeriene pentru pitici anunțate de MApN. Și probabil nici dpdv al fizicii rezistenței materialelor nu corespund, deşi sînt teoretic din beton, fiindcă asta e mai important decît înălţimea.
Parcă-i și văd pe bieții săteni în patru labe în prefabricatele alea, înghesuiți unul într-altul, strîngînd din dinți dacă îi trece vreo nevoie și așteptînd cuminți să le dea Arafat mesaj RoAlert că bombardamentele din Plauru s-au terminat și se pot întoarce la casele lor.
Iar dacă dă și o ploaie, tîrîș prin noroiul ăla cred că va fi minunat, de-a dreptul terapeutic și balnearic.
Ce bășcălieeee, frate…
Update după 12 ore: Antena 3 și Digi TV titrează la unison, într-o veselie, că armia construiește BUNCĂRE și am apucăt să văd cum reporter Antena 3 se tîrăște ghemuit prin tunelul din prefabricate, încercînd să nu scape microfonul din mînă”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare