Anca Alexandrescu: „Împăratul” Iohannis a plecat la New York căci sunt reducerile de toamnă pe 5th Avenue şi trebuie să-şi refacă dna Carmen stocul de rochiţe pentru următorul turneu! Şi desigur că nu puteau zbura cu orice avion. Au ales unul aşa, „pe sărăcie”, pentru 13 persoane. Cât costă? Ce mai contează dupa dezmatul pe care il platim de 8 ani!

„Ne-am trezit peste noapte cu milioane de consumatori de droguri! Cica nu pot fi bagati toti in puscarie dar trebuie gasite solutii pentru a opri acest fenomen. Sa vezi si sa nu crezi! Zice chiar ministrul justitiei, Alinuta care de ani buni e in toate formulele la putere! Si mai zice ea ca de vineri nu mai avem MCV! Si s-au insirat toti la Ministerul condus de fata lui tata sa se laude! Pai mai politrucilor, MCV nu mai exista de multa vreme daca voi nu erati vesnici la putere. Pentru ca acest “mecanism de cooperare si verificare” a fost folosit de voi ca sa va mentineti la butoane, sa distrugeti vieti, familii, capitalul romanesc. Stiti voi mai bine cum sta treaba!”, scrie jurnalista Anca Alexandrescu pe Facebook.

„Si pentru ca a “rezolvat” si problema asta, “Imparatul” pleaca la New York. Ca doar sunt reducerile de toamna pe 5th Avenue si trebuie sa-si refaca doamna Carmen stocul de rochite pentru urmatorul turneu! Si desigur ca nu puteau zbura cu orice avion. Au ales unul asa pe saracie pentru 13 persoane. Cat costa? Ce mai conteaza dupa dezmatul pe care il platim de 8 ani!

Nu mai prididesc autoritatile sa prinda drogatii, betivii… Razii peste razii! Bai dar pana acum ce ati facut mah? Aud ca in Portul Constanta n-a intrat niciun gram de droguri de doi ani! Asa o fi?

Vorba domnului Cristoiu! Ne-am linistit ca avem si proiect de tara! Cum ce proiect? Cerealele ucrainienilor! Totul pentru ei! Urla pescarii in Delta Dunarii ca nu mai au ce manca din cauza razboiului, urla fermierii ca sunt nedreptatiti, ai nostri o tin langa. Uite ca Polonia a zis pas! Ce daca Bruxelles-ul a dat ordin? Dar cine sa ia la noi asemenea decizii? Premierul care ne da sperante spunand ca atacam la CJUE votul Austriei prin care ne blocheaza intrarea in Schengen dar maine se intalneste cu seful OMV la Bucuresti? Serios? Sau Iohannis care se viseaza mare scula pe bascula la Bruxelles?

Ma certau unii saptamana trecuta ca bat campii ca ne iau astia iar cu Covidul. Uite ca Rafila ne flutura cele 2000 de cazuri pe zi si ne si spune ca trebuie sa purtam masca. Cica asa e civilizat!

Aud ca in Parlament unii se ocupa cu lucruri indecente! Bine, in plen se intampla aproape la fiecare sedinta asta! Dar zice Diana Sosoaca faptul ca in birouri…”, scrie Anca Alexandrescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare