Liderul USR Cătălin Drulă, provocare pentru parlamentarii PNL: să renunțe, măcar pentru o zi, să mai fie sub comanda lui Marcel Ciolacu

Preșdintele USR, Cătălin Drulă, lansează o provocare pentru parlamentarii PNL: să renunțe, măcar pentru o zi, să mai fie sub comanda lui Marcel Ciolacu și să își amintească de angajamentele făcute românilor.

„Am o provocare pentru parlamentarii PNL: Marcel Ciolacu să nu mai fie șeful lor pentru o zi. Să își amintească ce le-au promis românilor: „votează PNL și scapi de PSD”. Să-și aducă aminte că au venit cu un program de guvernare în care scria că mediul de afaceri va fi sprijinit, nu îngropat.”, a declarat Cătălin Drulă.

O zi fără Marcel Ciolacu la conducerea PNL ar însemna ca parlamentarii PNL să semneze moțiunea de cenzură pe care USR a pregătit-o împotriva actualului guvern.

„Să nu uităm: astăzi, PNL-iștii sunt complici la atacul împotriva economiei. PSD și PNL au dat legea care crește taxele și prețurile și îngroapă micile afaceri”, a mai afirmat Cătălin Drulă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare