USR: Iohannis a minţit deliberat în scandalul dronelor

USR îl acuză pe Klaus Iohannis că a mințit deliberat în scandalul dronelor, deși versiunea oficială e că președintele nu a avut informațiile corecte de la MApN. Deputatul Nicu Fălcoi, fost președinte al Comisiei SIE și vicepreședinte al Adunării Parlamentare a NATO, afirmă, într-o declarație în parlament, că pe lîngă președinte, au mințit și premierul și doi miniștri, scrie inpolitics.ro.

”O minciună ne-a fost servită drept adevăr de preşedinte, premier şi doi miniştri, al apărării şi de externe. Cui a folosit, oare, negarea evidenţelor şi dovezilor? Cui a folosit minciuna, fiindcă n-are rost să ne ferim de cuvinte!, spusă de preşedinte în faţa unor oficiali străini veniţi la Bucureşti la Iniţiativa celor 3 Mări? Cui a servit să fim minţiţi cu toţii?!”

”Afectarea credibilităţii oficialilor şi instituţiilor noastre a fost un incident grav, chiar dacă s-a încercat să se treacă repede peste situaţie şi să se muşamalizeze pe cât posibil. N-am văzut nicio demisie şi niciun gest demn de asumare a răspunderii, deşi – am spus-o şi o repet! – s-ar impune nişte demisii pe tot lanţul ierarhic” mai acuză deputatul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare