Senatorul Diana Şoşoacă: Dacă s-ar promova aşa cum ar trebui judeţul Gorj, cetăţenii de acolo nici nu ar mai trebui să plătească taxe şi impozite

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului SOS România, a spus, în emisiunea jurnalistei Anca Alexandrescu de miercuri de la Realitatea Plus, că dacă s-ar promova aşa cum ar trebui obiectivele turistice şi istorice ale judeţului Gorj, fluxul de turişti străini care ar veni acolo ar fi atât de mare încât cetăţenii judeţului nici nu ar mai trebui plăti taxe şi impozite.

Declaraţia sa a fost făcută în contextul în care jurnalistul Iulian Ionescu, de la Ecopolitic, invitat în platoul emisiunii „Culisele statului paralel”, a remarcat faptul că organizarea Şcolii de vară a formaţiunii SOS România din august din staţiunea Rânca a reprezentat şi o promovare importantă a zonei.

„Este o zonă superbă, o zonă pe care o iubesc foarte mult şi să ştiţi că am transmis către foarte multe ţări şi m-au întrebat unde sunt peisajele acelea. Naşul TV a filmat foarte mult şi i-am rugat frumos, chit că nu poţi să faci prea multă reclamă, măcar acele frumuseţi să se vadă. Este cea mai înaltă staţiune din România şi vreau să vă spun că foarte mulţi membri din SOS România nu fuseseră acolo. Au rămas extrem de impresionaţi. Să ştiţi că noi cei din SOS, în fiecare lună, mergem şi facem evenimente într-un alt judeţ tocmai pentru a promova fiecare judeţ cu frumuseţile lui şi cu obiectivele turistice. În Gorj este inacceptabil să mai plăteşti taxe şi impozite în condiţiile în care ai Târgu Jiu, cu Brâncuşi…Păi dacă ar fi, şi chiar am dat acolo un interviu la o televiziune şi m-au întrebat: cum consideraţi Tg Jiu. Păi îl consider o capodeoperă care nu este folosită. Sunt atâtea evenimente…ca Primăria să nu facă promovare cu Brâncuşi… Gândiţi-vă numai americanii cât sunt de înnebuniţi, francezii, chinezii, japonezii…ar trebui oraşul ăla şi chiar tot Gorjul, să fie inundat (de turişti), să se ducă la Hobiţa, să se ducă la acele cursuri de sculptură care se fac în fiecare an, dar acolo iau banii unii şi nu se face apoi nimic, nu se promovează nimic. Gândiţi-vă câţi bani ar veni la buget, nici nu ar mai trebui ca vreodată cetăţenii din Gorj să mai plăteasscă taxe şi impozite. Pe bune, hai să gândim în perspectivă”, a spus senatorul Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare