Senatorul Diana Şoşoacă: Pentru a mai putea scoate ţara la liman din situaţia în care se află, românii trebuie să se unească; dar nu ca să joace hora

Senatorul Diana Șoşoacă a transmis un mesaj tuturor românilor, în contextul situației actuale a țării. Președintele S.O.S. România afirmă că cetățenii trebuie să se alieze și să formeze o unitate pentru a aduce țara la liman, scrie bzi.ro.

„Trebuie unitate! Măcar împreună am reuşi să redăm o față umană şi certitudinea speranţei oamenilor. Conlucrarea presă – popor – senator a făcut ca împreună să putem să reintre în normalitate cât de cât Crevedia și nu numai. Aşa trebuie făcut peste tot în România. Este greu, obositor, este o luptă continuă. Sunt presiuni colosale. Nu vă puteţi închipui, nu ar rezista nimeni. Nici soţului nu i le mai spun.

Mă rog la Dumnezeu şi trec mai departe. Este greu, am starea de sănătate alterată, dar mergem înainte. Ne luăm forţa unul de la celălalt. Şi eu sunt obosită. Poporul român trebuie să se unească. Unirea de la petreceri nu e unire. Acolo faci o horă, e veselie şi la revedere. Unirea e atunci când sunt probleme, este greu. Atunci omul îşi asumă. Am pornit mişcarea de salvare şi am iniţiat programul „Şi eu sunt voluntar”. Trebuie completat un formular şi vom face echipe pe fiecare judeţ. Am constituit şi conturi de donaţii, toţi banii vor fi redirecţionaţi către oameni pentru construcţia caselor. Dacă cunoaşteţi constructori care să lucreze la preţuri mici, vom cumpăra materiale din banii donaţi şi vom reface casele oamenilor. Nu se poate merge decât legal pe bani în cont şi până în 5000 lei în chitanţe, cu menţiunea „Eveniment social Crevedia”. Trebuie să existe facturi, chitanţe pentru a avea un proces verbal de predare – primire, altfel nu discut. Voi merge ca la carte, legal pentru a nu exista probleme pentru nimeni. Voi arăta că în România se poate respecta şi legea. În România există lege, dar nu este pusă în aplicare”, a transmis senatorul Diana Șoșoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare