Simona Halep s-ar fi mutat în secret în Franţa; există voci care afirmă că ar fi decis asta pentru a plăti taxe mai mici la stat

Simona Halep s-ar fi mutat în secret din România. Cel puțin asta rezultă dintr-un fragment al motivării tribunalului în cazul tenismenei, semnalat de DC News. În raportul publicat de ITIA, în baza căruia Simona Halep a fost suspendată patru ani după ce a fost descoperită dopată, apare o informație despre locul în care aceasta și-ar fi mutat domiciliul, scrie activenews.ro.

„Doamna Halep este o româncă de 31 de ani, stabilită în prezent în Franța. Este o jucătoare profesionistă de tenis cu reputație internațională și a obținut un mare succes în carieră. A fost de două ori pe locul 1 mondial la simplu, în 2017 și 2019. Ea are 24 titluri de simplu, incluzând Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019”, este prezentarea pe care tribunalul londonez i-a făcut-o Simonei Halep, în motivarea din procesul de dopaj, potrivit Antena3.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Prima încălcare a regulamentului în cazul sportivei originare din România ar fi legată de identificarea substanței interzise roxadustat la US Open în 2022, în urma unui test antidoping în timpul competiției, iar a doua este legată de neregularitățile din pașaportul său biologic (ABP).

Sursele citată menționează că Simona Halep a mai fost sfătuită în trecut să își mute reședința în altă țară, pentru a plăti impozite mai mici pe banii câștigați în turnee. Se pare că faimoasa sportivă care crede în știință cu excepția expertizelor care o privesc pe ea a luat sfatul patriotic în serios și acum s-a stabilit în Franța.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare