Anca Alexandrescu: România, ţara genţilor cu bani! Cine stie cate genti de bani se plimba nestingherite in tara “lucrului bine facut”; Dar nouă zilnic ni se spune ca nu sunt bani pentru pensii, salarii, scoli, gradinite, spitale…Pai nu sunt pentru ca ii cara ei in genti! Si vor sa ne puna sa platim tot noi pentru gaurile facute de “gentile” lor de bani

„România, ţara genţilor cu bani. Genti de bani pentru autorizatii date pe genunchi! Mor oameni arsi de vii la Colectiv! Genti de bani in cazul Ioanei Timofte! Explozie la Crevedia si mor oameni! Genti de bani in pandemie pentru vaccinuri, izolete si ventilatoare! Mor oamenii pe capete de “Covid”… Genti de bani la transporturi si ministri in puscarie! Explozie la Calimanesti si podul inaugurat de doua luni se reasfalteaza! Genti de bani la baronii locali! Si podul de la Letcani se prabuseste! Genti de bani din retrocedari dubioase si familii imbogatite peste noapte care cred ca pot cumpara libertatea copiilor lor drogati si ucigasi! Genti de bani la Vaslui! De data asta la PSD! Alta data in portbagaj la PDL, in cazul lui Vasile Blaga! Alta data la SRI dusi de Cocos, conform dezvaluirilor facute de Elena Udrea! Da, Romania este tara gentilor cu bani! Dar cine stie cate genti de bani se plimba nestingherite in tara “lucrului bine facut”!”, scrie, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu.

„Dar noua zilnic ni se spune ca nu sunt bani pentru pensii, salarii, scoli, gradinite, spitale…Pai nu sunt pentru ca ii cara ei in genti! Si vor sa ne puna sa platim tot noi pentru gaurile facute de “gentile” lor de bani.

Romania tara sotiilor, copiilor si amantelor care ajung in functii publice sau pe liste de partid “pe merite” de familie!

Au reinceput arestarile de vineri seara! Decimarea partidelor! Flagrantele! Pfui aproape ca uitasem cum e! Cica se face curatenia de toamna! Dar doar selectiv pentru ca unii au protectie. Inca!

Nu se termina bine un scandal, ca incepe altul! Vine campania electorala si scenariile devin din ce in ce mai “fantastice”, lumea din ce in ce mai indignata! Sa-i ia pe toti striga majoritatea! Sa-i ia! Dar sa nu fie cum a mai fost. Mult zgomot pentru nimic si apoi achitari pe banda. Si dupa ce trec alegerile si vor fi ramas la butoane cei care trag sforile, se intorc linistiti la gentile de bani! Si romanii vor fi la fel de saraci, cu aceleasi preocupari sa si plateasca ratele la banci, facturile uriase, sa isi dramuiasca banii de la o luna la alta!

Ce vreau sa va spun e ca am asa un sentiment de déjà vu! Nu spun ca nu e bine ce se intampla dar am trait-o de prea multe ori ca sa nu vad ca baietii nu sunt foarte inventivi! Aplica acelasi model. Pai daca merge, de ce nu?

Discutam in aceasta seara despre toate aceste lucruri alaturi de Dian Popescu si Mitica Dragomir care sper sa ne spuna si ce se mai vorbeste la “Boschetarie”. Acolo unde lumea buna a Bucurestiului se intalneste pentru a pune tara la cale!”, scrie Anca Alexandrescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare