Mihai Tîrnoveanu (Calea Neamului): Poliția ”Română” ne hărțuiește și intimidează copiii. Nu le va reuși!

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor buni, ziua copiilor la Brașov a ieșit minunat, în ciuda faptului ca la urcarea în autocar au fost „întâmpinați” de…POLIȚIE! Română?”, scrie, pe activenews.ro, liderul Asociaţiei „Calea Neamului”, Mihai Tîrnoveanu.

„Echipajul a așteptat autocarul care i-a luat pe copii de la Valea Mare, exact la locul fixat pentru întâlnire. Șoferul a fost controlat de acte, iar domnii polițiști au tot dat târcoale grupului măsurându-i din priviri pe toți din cap până-n picioare de parcă ar fi fost cine știe ce suspecți.

Metodă clasică de intimidare, aplicată nu pentru prima dată.

Înainte de a merge în tabăra de la Toplița din vara asta, un alt domn de la poliție l-a sunat pe coordonatorul grupului, Gheorghe Samoilă, să-l întrebe ce și cum este cu tabăra! Cine le dă ordin să facă asta, de la ce nivel pornește comanda, căci se pare că în viziunea Poliției activitățile desfășurate de Calea Neamului cu elevii sunt suspecte! Activitatile suspecte de azi au fost vizitarea Muzeului Prima Școală Românească din Brașov, s-a mâncat pizza, plăcinte cu brânză de tip langoși românești (asta e de-a dreptul suspect), înghețată, s-a efectuat plimbare în parc și executat fotografii la Crucea Eroilor din 1989, care ce să vezi, au murit pentru libertate.

Activitățile ostile statului au continuat acasă la Mihai Berchiu unde copiii au cântat cântece patriotice…cred că asta, precum și portul costumelor naționale întra la fapte agravante. Activități similare s-au petrecut și în tabăra de la Toplița! Nu este bine bineînțeles, nici ca cei mici să-și cinstească eroii la Valea Uzului si nici să participe la Ziua Națională la Târgu-Secuiesc, Sfântu-Gheorghe sau București, Piața Universității.

Așa este că s-au acumulat prea multe? Așa este că vreți sa-i speriați de copiii care vin cu noi în acțiunile patriotice, precum și de alții care ar dori să ni se alăture, să audă și să vadă și altceva decât prostiile și propaganda antiromânescă de pe televizoare și programele de tip globalist?

Priviți chipul lor luminos care nu se sperie de al vostru. Priviți-ne în ochi și veți pricepe că pentru ei, pentru viitorul liber al României, nu vom da niciun pas înapoi, dimpotrivă.

Așteptăm următoarea acțiune de intimidare, de orice fel ar fi ea. Nu ne subestimați.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!”, a scris Tîrnoveanu.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare