Avocatul Piperea: România este atât de înstărită încât a achizițonat 48 „doze” de F-35 eficiente 100% ce vor fi livrate peste 6 ani, după ce va fi intrat în circulație modelul noii „doze”; cred că se va numi Farmazon – 136. Așadar, ne imunizăm contra rusului, dar nu acum. Sunt sigur că rușii, la rugămintea vulpească, mieroasă, a domnului Ciolacu, vor amâna invazia până la livrarea dozelor 100% eficiente mai sus evocate

„România este atât de înstărită încât a achizițonat 48 de doze de F – 35 eficiente 100%. Pentru primele 32 de doze au fost angajate deja 6,5 miliarde de dolari. Asta se adaugă la dozele de Patriot, și alea eficiente 100%, pentru care s-au achitat deja 6 miliarde de dolari. Din două lovituri, 12,5 miliarde de dolari 100% țintite și capturate*”, scrie, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea.

„Patrioatele, vechi de 40 de ani, încă nu au fost livrate.  F – 35 – urile vor fi livrate peste 6 ani, după ce va fi intrat în circulație modelul noii doze. Cred că se va numi Farmazon – 136.

Așadar, ne imunizăm contra rusului, dar nu acum. Sunt sigur că rușii, la rugămintea vulpească, mieroasă, a domnului Ciolacu, vor amâna invazia până la livrarea dozelor 100% eficiente mai sus evocate.

De fapt, mai convingătoare va fi noua deviză manelist-trapistă, “nu mai merge cu șmechereala”.

În rest, așa cum înțelept spune premierul, “niciun om de rând nu va avea de suferit” de pe urma măsurilor fiscale revoluționare impuse prin blitz krieg – ul din Parlament.

De exemplu, omul de rând nu va mai consuma periculoasele produse bio sau tradițional – românești, care se vor scumpi imediat cu 14% (prin creșterea tva-ului aferent de la 5 la 19%). Într-adevăr, omul de rând va continua să se alimenteze cu mâncare de plastic și băuturi bune mai ales la dezinfectat toaleta, din Kaufland, unde e ieftin și sigur.

De exemplu, omul de rând din construcții, care din octombrie va avea cu 60 de lei lunar mai puțini bani din salariu, ca urmare a legii austerității, nu va avea de suferit… Ce contează 60 de lei amărâți când noi avem 12,5 mld dolari de dat americanilor și 1,2 mld euro celor din big pharma, pentru doze de “imunizare”?

*Te și întrebi de ce a fost nevoie de PNRR (care e, cică, pentru redresare, adică pentru ieșirea insolvență) și, mai ales, de legea “austerității” fiscale. De ce să chinui economia și, mai ales IMM-urile și clasa de mijloc, dacă ai atâția bani de aruncat pe fereastră?”, scrie Piperea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare