Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a înscris în AUR: Sper ca mulţi dintre foştii membri ai PRM să vină alături de mine

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor, conform EVZ, scrie r3media.ro.

Liderul AUR George Simion s-a declarat încântat de alegerea făcută de fiica lui Corneliu Vadim Tudor spunând că „moștenirea lui Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată“.

„E binevenită Lidia în echipa noastră. Fac echipă și cu Lidia și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor. Cred că moștenirea lui Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată. Abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat. Am fost trădați, am fost vânduți”, a spus George Simion la Antena 3CNN.

La rândul ei, Lidia spune că în AUR a găsit cadrul propice pentru a aplica ideile tatălui său.

„Tata ar fi vrut să-i duc mai departe crezul politic și moștenirea morală. Am găsit în AUR cadrul propice de a aplica proiectele pe care le aveam pe hârtie, pentru a continua ce tatăl meu a început, nu doar politic, ci mai ales cultural”, a precizat Lidia Vadim Tudor. De asemenea, aceasta a spus că ideea i-a fost insuflată de tatăl său „printr-un fir nevăzut”, fiind convinsă că mulți dintre susținătorii lui Corneliu Vadim Tudor i se vor alătura în noul proiect.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare