Cătălin Predoiu, atac la USR: Pe de o parte spuneți că e mare problema cu drogurile și, să știe românii, pe de altă parte cereți în Parlament legi pentru legalizarea consumului de droguri. Asta este realitatea!

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu, a atacat USR în plenul camerei Deputaților, acuzând formațiunea că cere legalizarea consumului de droguri. ”Pe de o parte spuneți că e mare problema cu drogurile și, să știe românii, pe de altă parte cereți în Parlament legi pentru legalizarea consumului de droguri. Asta este realitatea!”, a spus Predoiu. 
“În rândul elevilor de 16 ani, cel mai consumat drog ilicit este cannabisul, urmat de substanțe psihoactive. Cannabis! Vă spune ceva <<cannabis>>, domnilor deputați de la USR? Cred că ar trebui să vă spună, întrucât dumneavostră – care vă frângeți mâinile acum, de această problemă – ați promovat și susținut un proiect de lege privind legalizarea cannabisului!
Deci, pe de o parte veniți aici și spuneți că e mare problema cu drogurile și, să știe românii, pe de altă parte cereți în Parlament legi pentru legalizarea consumului de droguri. Asta este realitatea!”, a spus Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare