Cristoiu, în contextul vizitei lui Zelenski: În „epoca” Iohannis – Ciolacu, România a ajuns ţara căreia dacă îi dai o sută de dolari ca să-i vezi sânii, ea zice ‘Stai puţin, păi mă dezbrac goală, dacă mai pui şi 25, poţi să mai faci şi altceva. Asta-i România condusă de Iohannis şi Ciolacu!”

Cu profund regret și dezgust față de situația la care se pretează politicienii români în ajunul ‘marii sărbători’ a venirii președintelui Zelenski în România, jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat și culisele „unor televiziuni de partid și de stat”, scrie bzi.ro.

Vorbind cu o zi înainte de sosirea lui Zelenski la Bucureşti, Cristoiu a arătat că redactorii și moderatorii tv au primit ordin de a se aranja și pregăti într-un mod bizar pentru venirea președintelui ucrainean.

„Am înţeles că la televiziunile de partid şi de stat, Antena3 şi la Digi, mai ales la Antena3, patronatul a dat ordin ca în cinstea venirii lui Zelenski, care va fi – am înţeles -, un ‘orgasm național’.. Da, am înţeles când a venit, nu ştiu, Clinton, dacă venea Biden, mă rog…

Aşa-i cu ai noştri, înţeleg. România este o ţară căreia îi dai o sută de dolari ca să-i vezi sânii şi ea zice ‘Stai puţin, păi mă dezbrac goală, dacă mai pui şi 25, poţi să mai faci şi altceva. Asta-i România condusă de Iohannis şi Ciolacu!

Deci am înţeles că la Antena3 s-a dat dispoziţie ca toate redactoarele să fie depilate şi pudrate, parfumate şi șpreiate, deoarece a spus Voiculescu, cel care ne-a anunţat că Antena3 este cea mai pro-americană, pro-NATO televiziune din România… a spus că este greu de conceput ca cineva care mâine (n.r. 10 octombrie) merge la serviciu, dar şi cele din concediu, să fie altfel decât pregătite sărbătoreşte pentru faptul că vine eroul Zelenski.

Bărbaţii, cu exeptia lui Mircea Badea care face figură stranie şi mă întreb cum de nu îl dau încă afară, dar mă gândesc că au nevoie de el acolo, să arate şi ei că există libertate de expresie… care are multe intervenţii, de bun simţ… Bărbaţii în frunte cu Radu Tudor şi cu Mihai Gâdea, azi şi-au făcut buzele. Ei au buze, dar acum şi le-au făcut mari pentru că trebuie să pupi şi nu poţi cu buze mici. Mari îţi trebuie, nişte buzoaie ca să poată să ‘pup, pup, pup’.

Mâine seară (n.r. 10 octombrie) la Antena3 se pregăteşte o sărbătoare unde vor veni toţi generalii besencisme, să-şi exprime… Oricum, mâine va fi sărbătoare la Antena3, veţi asista la o isterie la Antena3 şi la Digi, ăştia sunt mai milităroşi aşa, mai SRI-isti. Dar ăştia de la Antena3 sunt, cum să zic…

Eu am mâine seară emisiune cu Marius Tucă… Vom vedea, vom comenta…

Am înţeles că Zelenski se va adresa Parlamentului… Marcel Ciolacu şi-a călcat chiloţii… sufletul cald al lui Marcel Ciolacu s-a pudrat şi aşteaptă…

Am înţeles că mâine vor veni şi ‘prietenele’ PSD, sunt nişte prieteni acolo.. nu le spun eu.. Şi graţie lui Marcel Ciolacu şi a lui Sorin Grindeanu vor obţine un autograf de la muşchiulosul Zelenski”, a spus Ion Cristoiu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare